פחדים וחרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים וחרדות
    תמר
    02/02/2008

אימי נפטרה לפני כ- 5 חודשים והודיעו לי על כך בלילה מאותו היום אני סובלת מדופק מהיר לא הצלחתי להירדם בלילות ולעיתים הרגשת חום ביד שמאל. הלכתי באופן פרטי לטיפול וקבלתי פריזיום אותו אני שותה 1 בוקר חצי חצהריים ואחד ערב. יש לציין שתחושת הדופק המהיר חלפה, אך לעיתים הרגשת החום ביד שמאל חוזרת. מאז מותה של אימי אני סובלת מפחדים, כל פעם אני חוששת שיש טלפון בשעה מאוחרת החשש והפחד שיקרה משהו למשיהו קרוב, מספיק שכואב לי לי הראש אני כבר פוחדת שיש לי איזושהי מחלה. כיצד אוכל לטפל בפחדים ובחרדות על מנת שאוכל לחזור לעצמי כפי שהייתי טרם אובדן אימי. יש לציין שקודם לכן לא סבלתי מחרדות, בעיות שינה עשיתי בדיקות כלליות והכל בסדר.
    אודה לך מאוד על ההיענות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים וחרדות

הוספת תגובה

• תשובה לתמר

ד''ר ערן ואדים הראל
    03/02/2008

תנחומי על מות אמך. נראה כי ארוע משמעותי זה היווה טריגר להתפתחות של הפרעת חרדה כפי שאת מתארת. פריזיום היא תרופה שניתנת בדרך כלל לתקופה קצרה על מנת לקבל הקלה מיידית בסימפטומים. לטיפול ארוך טווח בחרדה ישנם מגוון תכשירים יעילים. אני ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר המטפל על מנת שיתאים לך תרופה למצבך.
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו