דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • דיכאון
    פלונית
    03/02/2008

    שלום רב אני בת 53 וסובלת כ15 שנה מדיכאון ומחרדה. ניסיתי כל כך הרבה סוגים של תרופות ותמיד לאחר כמה חודשים או שנים לתרופות לא היו השפעה ,ותמיד הצטרכתי להחליפם (ע"י פסיכיאטר כמובן .היו לי כול מיני תופעות לואי מוזרות שהרופא לא כול כך היה מאמין לי שנגרמות בגלל התרופת עובדה שהיתי מפסיקה אותן התופעות היו נעלמות לקחתי ציפרמיל והיה גורם לי לאחר זמן לכאבי גב ,הפסקתי, והבעיה עברה. לקחתי רמרון היה גורם לי השמנה ולאחר מכן לכאבים בגב והפסקתי .לקחתי ציפרלקס והפסקתי כי זה גרם לי לצריבה חריפה במתן שתן הפסקתי והבעיה חלפה .לקחתי פרידור גרם לי לסחרחורות חזקות והרופא אסר עליי את השימוש בו . לקחתי פרפנל לא עזר לי כול כך .אני תמיד לקחתי כתוספת לטיפול ואבן או קסנאקס והי לי בעיות שינה חלומות קשים ולא כול כך עזרו לי כדורי ההרגעה האלה (בכול הבעיות הנ"ל עברתי כמעט את כול הבדיקות כדי לשלול בעיות פיזיות וביעוץ רפואי צמוד) האים אתם יכולים להמליץ לי על תרופות מסוימות או לתת לי כיוון על תרופה מסוימת אני לא יודעת מה לעשות קשה לי ללכת לרופא שלי הפרטי הוא יקר ולא כול כך מועיל .כרגע אני מטופלת במרפאה של קופ"ח .

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • דיכאון

    11/02/2008

    לפלונית שלום
    נראה שאת מפתחת תופעות לוואי לתרופות מקבוצת ה ssri . יש הרבה תרופות שפועלות באופן שונה או שתופעות הלוואי האפשריות הן אחרות. אפשר לנסות תרופה כ edronax או efexor. אבל מאוד לא מתאים להמליץ לך על טיפול בפורום. עליך לפנות לרופא.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו