ניסיתי כל כך הרבה כדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניסיתי כל כך הרבה כדורים
    אירית
    15/01/2012

הי
    אני כבר מיואשת .בת 40 אמא לשלושה.ניסיתי כבר רסיטל,סרנדה,וויפקס ולאחרונה וולבוטרין 150 מ"ג.באף אחת מהראשונות למעט וולבוטרין לא הרגשתי שיפור במידת העייפות...השאיר אותי צפה מבחינת מצב רוח אבל לא יותר מזה.וולבוטרין עזר לי מבחינת הערנות אבל לא מבחינת העצבות.כ"כ עשה אותי עצבנית ומידי פעם בחילות .
    הפסיכיאטרית שלי בקשה שאוסיף רסיטל ...הגבתי לא טוב לזה והנחתה אותי להפסיק ולקבוע תור חדש.
    אני מיואשת...מה יהיה ? כמה אפשר לנסות? האם אין משהו שיכול לעזור לי ללא תופעות לוואי?
    התחלתי לשתות כדורים אנטי דכאוניים בשל דכאון לאחר מות אבי .אח"כ הפסקתי וחזרתי לזה בשל עייפות כרונית שגרמה לי למצב רוח ירוד...
    די...זה מייאש אותי.
    האם יש לכם עצה? אולי להחליף פסיכיאטר?אולי יש לי פיברו מיאלגיה?
    אני עם מיגרנות ובחילות ומתקשה לתפקד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניסיתי כל כך הרבה כדורים

הוספת תגובה

• לא אכפת לי מבחינה כספית...

אירית
    16/01/2012

העיקר להיות נמרצת -זה מייאש אותי שאני חסרת אנרגיה.
    אני מקווה שהפסיכיאטר שלי יקבל את ההמלצה שלך.
    תודה מקרב לב.
    עכשיו אני מנסה להוריד את המינון של הוולבוטרין-הורדתי לחצי כדור מכדור של 150 מ"ג.האם זו הדרך הנכונה? זה עושה לי רע עם ובלי הכדור.נמאס לי כבר...
    מחר אתקשר לפסיכאטר לתאם פגישה אבל עד הפגישה אודה לתשובתך כיצד להוריד מינון ....יש לי בחילות וכאבי ראש באופן תדיר מה שהיה לי לסרוגין.
    שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו