איזה כדור יותר מרדים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה כדור יותר מרדים?
    אייל
    25/01/2012

היי
    רציתי לדעת איזה כדור יותר חזק מבחינת הירדמות/שינה ולמי יש פחות עייפות ביום למחרת?

בונסרין
    סרוקוואל
    איטומין
    נוזידן
    פנרגן

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה כדור יותר מרדים?

הוספת תגובה

• איזה כדור יותר מרדים? - תגובה

ד''ר אהוד רוזיצקי
    25/01/2012

שלום, יגאל.
    כל התרופות מלבד בונסרין הן בעלות יכולת סדאציה- הרדמה טובה ועלולות לגרום לעייפות ביום למחרת, ניתן להתאים מנון תרופתי ע"פ ת. לוואי ואפקט טיפולי.
    ממליץ להתיעץ עם פסיכיאטר מטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיוון אחר

שמוליק
    25/01/2012

שלום יגאל.

נראה לי מהשאלה שלך שאתה כנראה סובל מהעייפות של התרופות האלה שכולן תרופות נוגדות פסיכוזה.

אני שמח שלפחות הרופאים לא ניסו להסתיר ממך את העובדה שהעייפות היא תופעת לוואי של התרופות האלו, לי אמרו שהעייפות היא סימפטום שלילי של המחלה.

אני החלטתי להפסיק את התרופות (כמובן בהדרגה), ואחרי כמה חודשים העייפות נעלמה.

אני אגיד לך שהרופא שמטפל בך לא ימליץ כל כך מהר על הפסקת התרופות. סטטיסטית רוב מי שמפסיק, מגיע שוב למצב פסיכוטי שדורש שוב פעם אישפוז.

הצעתי כבר שמישהו ינסה לפתור את החידה ויחקור מדוע לי לא קרה כלום אחרי שהפסקתי את התרופות, כדי שמטופלים אחרים שסובלים מעייפות יוכלו לדעת יותר טוב האם ומתי ניתן להפסיק.

אם העייפות מפריעה לך, אז אתה יכול לחשוב על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו