מחפשת תשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת תשובה
    אלרגיה
    06/02/2012

שלום,
    כבר כשנה אני סובלת מחרדות בעוצמות כאלו ואחרות.. יש ימים שהדופק כל כך קבוע והגוף כל כך לחוץ ומתוח מהתקפי החרדה שקשה לי לזוז, ויש ימים של מעט דפיקות לב אבל אני מצליחה לתפקד. כמו כן אני נבהלת בקלות מרעשים חזקים ובכלל, ובנוסף אפילו מהתרגשות מדבר חיובי ישר הדופק עולה.
    במקביל גילו שיש לי תת פעילות בלוטת התריס כאשר ה- TSH כרגע עומד על 9 , ו- T3 ו- T 4 תקינים.
    2 שאלות:
    1. האם יכול להיות שהדופק שלי עולה מהר מאוד לאחרונה והופעת החרדות נובעות מתת הפעילות ??
    2. יכול להיות שאצטרך לקחת תרופות נוגדות חרדה( במידה ותת הפעילות לא גורמות לזה), האם זה נוגד את זה שאתחיל לקחת אלתרוקסין ? אני פשוט רוצה לקחת כמה שיותר מוקדם אלתרוקסין.. יש לי עליה מאוד חדה ב- TSH ואני באמת מרגישה כבר סימנים קיליניים.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת תשובה

הוספת תגובה

• מחפשת תשובה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    07/02/2012

תת פעילות הבלוטה קשורה יותר לדיכאון, עייפות, עליה במשקל וחוסר אנרגיה, פחות לחרדה ( לא שולל).
    טיפול בנוגד דיכאון לא שולל מתן טיפול לתת פעילות בלוטת התריס, יותר מזה , לפעמים בדיכאון עמיד ניתן להוסיף T3.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו