אני על 600 מ"ג סרוקוואל הכל בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני על 600 מ"ג סרוקוואל הכל בלילה
    תגובה
    12/02/2012

ולא יכול להרדם לילה אחר לילה (ממש עינוי). עם תוספת של לא פחות מ-4 מ"ג קלונקס (כן, כן, שניים לבנים, שאני לוקח על דעת עצמי), אני לא נרדם. אני יודע שזה המון וממכר, לכן זה רק פתרון זמני.
    נומבון ובונדורמין זה מים בשבילי. לאחרונה הוצע לי טיפול בצירקדין לבעיות השינה.
    הבעיה שזה לא בסל התרופות וקצת יקר.
    רציתי לשאול: איך הוא ביחס לנומבון ובונדורמין? האם הוא יותר יעיל מהם? איך הוא ביחס להיפנודורם? (אני יודע שהיפנודורם גם נורא ממכר), (לא יודע בכלל אם הוא קיים עדיין).
    לגבי הסרוקוואל, לא הייתי רוצה להחליפו, מפני שאני יודע שבינתיים אין לו תחליף נורמלי.
    גם כל אלה שיצאו אחריו לא יעילים כמוהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני על 600 מ"ג סרוקוואל הכל בלילה - תגובה

ד''ר אהוד רוזיצקי
    13/02/2012

סרוקוול הינה תרופה המיועדת לטיפול בסכיזופרניה והפרעה דו-קוטבית ולא להפרעות-שינה רגילות.
    במקרה זה לא הייתי ממליץ להפסיק טיפול בסרוקוול.
    כדאי להתיעץ עם פסיכיאטר מטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על הסרוקוואל אני מאוזן יופי!

תגובה
    13/02/2012

באמת אחלה תרופה!
    היום קניתי קופסה של צירקדין.
    האם יש מצב שהיא תעזור לי לנדודי השינה יותר מנומבון ובונדורמין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PLEAS HELP !!!

תגובה
    13/02/2012

על הסרוקוואל אני מאוזן, ומרגיש טוב! אבל באמת ממש טוב! נשארה לי רק הבעיה של השינה...
    לילה אחר לילה, ממש נדודי שינה כרוניים. אני לא יכול להתמודד עם זה יותר!!!!!!!!!!!!
    זה ממש עינוי להאבק לילה אחר לילה בנדודי שינה כה אקוטיים!!!!!!!!!!
    בבקשה תעזרו לי!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אמור להתחיל הלילה עם הצירקדין

תגובה
    13/02/2012

וכבר מעכשיו אני ממש בלחץ אם זה יעזור או לא. ממש בחוסר וודאות. עוד מעט ערב, והזמן אוזל... בבקשה תרגיעו אותי ותגידו לי שישנם סיכויים טובים שזה יעזור!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו