מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אביליפייאליאנה13/02/2012
אני מאובחנת בדלוזין דיסאורדר לקחתי סוליאן .
על מנת לשפר את החשק המיני היתחלתי
עם אביליפיי 5 מג אחרכך 10 וכן הלאה עד 20 מג.
תופעה התחלתית של דיכאון עם קשיים קוגנטיביים כשהעלתי ל15 מג היום היה יום ממש קשה
יש לציין שאני עובדת ובעלת משפחה
האם האשמה לדיכאון היא בבאליפיי או בעובדה שאני ירדתי בסוליאן ל50 מג במקום 200
האם להגדיל את המינון של הסוליאן או לוותר על אביליפיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביליפיי - תגובה
ד''ר אהוד רוזיצקי14/02/2012שלום אליאנה
אביליפיי דווקא נחשבת מבין תרופות אנטי-פסיכוטיות חדשות כמעוררת. עם זאת, בהחלפת טיפול תרופתי יכולים להיות לעתים תופעות לוואי כגון מצב-רוח לבילי ותחושת עייפות ותשישות.
אני מציע להישאר עם אבילייפי ולבצע החלפה הדרגתית יותר ולהוריד בהדרגתיות מנון סוליאן במשך מספר שבועות.
במידה וההפרעה הדכאונית תימשך ניתן לשקול תוספת נוגד-דכאון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בבקשה
מנשה14/02/2012אפשר לקבל אבלפי מרופא משפחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביליפיי תגובה
אליאנה14/02/2012תודה על התשובה המהירה
הבעיה היא שאתמול נרדמתי ל4 שעות בלבד והתעוררתי עם זרמים של מתח בגב בראש ולחץ באוזן.
האם זה סימני גמילה מסוליאן או התקף פסיכוטי שמתקרב?
מודה לך על התיחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)