לד"ר אוהד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר אוהד
    מנשה
    15/02/2012

יש לי שאלה ומאוד חשוב לי לדעת את דעתך המקצועית אני מקבל ריטלין כבר 3 שנים,הוא עושה את העבודה שלו נפלא,אני לא יכול לשבת על התחת יותר מ5 דקות בלי הריטלין
    ואני רוצה לעזוב את משפחת המעוררים(ריטלין קונצרטה)
    השאלה שלי אלייך הבנתי על התרופה אדרונקס שהיא טובה בעיקר לדיקאון ובנוסף טובה לבעיות קשב וריכוז
    השאלה שלי אלייך אני לא סגור על התרופה הזאת,לא בטוח שהיא תרגיע אותי ותתן לי לשבת בשקט על התחת
    יש לך המלצה על תרופה אחרת שמתמקדת בעיקר בבעיות קשב וריכוז ולפי דעתך יכולה להביא אותי להישג טוב כמו הריטלין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר אוהד

הוספת תגובה

• תיקון לד"ר אהוד,עוד משהו קטן

מנשה
    15/02/2012

אני גם מחפש תרופה יותר בטוחה מהריטלין ומפחד לעזוב את הריטלין,אולי יש לך תרופה שיכולה להתאים לנתונים שלי:מאובחן בהפרעת קשב וריכוז
    ומקבל רספירדל כבר 3 שנים+הריטלין
    ניסינו את השילוב הזה ואין איתו בעיה כבר 3 שנים בהבטחה ממני
    יש תרופה שיכולה לפתות אותי כמו הריטלין ולתת לי לשבת הרבה על התחת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון לד"ר אהוד,עוד משהו קטן - תגובה

ד''ר אהוד רוזיצקי
    17/02/2012

שלום מנחם.
    לא ברור לי מדוע אתה מקבל ריספרדאל. בכל מקרה לריספרדאל עלולות להיות תופעות לוואי של ירידה ברכוז, קשב וערנות.
    ניתן להשתמש בתרופות כמו אדרונאקס, וולבוטרין, וויפאקס, פרוביג'יל אשר יש להן אפקט מעורר, אפקט נוגד דיכאון וכן אפקט משפר קשב ורכוז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו