מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר אוהדמנשה15/02/2012
יש לי שאלה ומאוד חשוב לי לדעת את דעתך המקצועית אני מקבל ריטלין כבר 3 שנים,הוא עושה את העבודה שלו נפלא,אני לא יכול לשבת על התחת יותר מ5 דקות בלי הריטלין
ואני רוצה לעזוב את משפחת המעוררים(ריטלין קונצרטה)
השאלה שלי אלייך הבנתי על התרופה אדרונקס שהיא טובה בעיקר לדיקאון ובנוסף טובה לבעיות קשב וריכוז
השאלה שלי אלייך אני לא סגור על התרופה הזאת,לא בטוח שהיא תרגיע אותי ותתן לי לשבת בשקט על התחת
יש לך המלצה על תרופה אחרת שמתמקדת בעיקר בבעיות קשב וריכוז ולפי דעתך יכולה להביא אותי להישג טוב כמו הריטלין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון לד"ר אהוד,עוד משהו קטן
מנשה15/02/2012אני גם מחפש תרופה יותר בטוחה מהריטלין ומפחד לעזוב את הריטלין,אולי יש לך תרופה שיכולה להתאים לנתונים שלי:מאובחן בהפרעת קשב וריכוז
ומקבל רספירדל כבר 3 שנים+הריטלין
ניסינו את השילוב הזה ואין איתו בעיה כבר 3 שנים בהבטחה ממני
יש תרופה שיכולה לפתות אותי כמו הריטלין ולתת לי לשבת הרבה על התחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון לד"ר אהוד,עוד משהו קטן - תגובה
ד''ר אהוד רוזיצקי17/02/2012שלום מנחם.
לא ברור לי מדוע אתה מקבל ריספרדאל. בכל מקרה לריספרדאל עלולות להיות תופעות לוואי של ירידה ברכוז, קשב וערנות.
ניתן להשתמש בתרופות כמו אדרונאקס, וולבוטרין, וויפאקס, פרוביג'יל אשר יש להן אפקט מעורר, אפקט נוגד דיכאון וכן אפקט משפר קשב ורכוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)