ציפרלקס ושינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס ושינה
    אלרגיה
    18/02/2012

שלום,
    התחלתי אתמול לקחת ציפרלקס פעם ראשונה בחיי עקב חרדה כללית והתקפי חרדה. בהוראת רופא המשפחה התחלתי לקחת חצי כדור של 10 מ״ג ומהבוקר שלקחתי את הכדור יש לי כאבי ראש לסירוגין. הבנתי שזה נורמלי.
    מה שכן ניסיתי ללכת לישון, ויש לציין שאני גמורה מעייפות. בכל פעם נרדמתי לכמה שניות ואז כאב חד בתוך הראש ותחושת בהלה כזאת העירה אותי בבהלה ואני לא מצליחה להירדם בכלל בגלל הכאב החד הזה בראש שחוזר ומעיר אותי אחרי שניה של הירדמות. זה נורמלי?? מה עליי לעשות? אני מניחה שבסופו של דבר נרדמתי קצת.. אני כבר לא יודעת.
    יש לציין, שעד אתמול ישנתי מצויין!
    כמו כן, יש לי מאתמול הרגשה מוזרה כאילו אני שונה... לא יודעת אם זה פסיכולוגי. האם גם זה נורמלי?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס ושינה

הוספת תגובה

• תוספת

אלרגיה
    18/02/2012

גם יש לי קצת מתיחות בשרירים.. כמו שיש לפני שפעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    19/02/2012

תופעות לוואי הנ''ל שכיחות בתחילת טיפול ובדר'כ חולפות.
    לפעמים יש צורך בתוספת כדורי שינה לזמן קצר וכן טיפול הרגעתי.
    יש לדווח לרופא מטפל בנושא תופעות הלוואי, יש לבצע בדיקות דם לביקורת וכן אקג, זאת לפי שיקול הרופא המטפל וההיסטוריה הרפואית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו