מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרלקס ושינהאלרגיה18/02/2012
שלום,
התחלתי אתמול לקחת ציפרלקס פעם ראשונה בחיי עקב חרדה כללית והתקפי חרדה. בהוראת רופא המשפחה התחלתי לקחת חצי כדור של 10 מ״ג ומהבוקר שלקחתי את הכדור יש לי כאבי ראש לסירוגין. הבנתי שזה נורמלי.
מה שכן ניסיתי ללכת לישון, ויש לציין שאני גמורה מעייפות. בכל פעם נרדמתי לכמה שניות ואז כאב חד בתוך הראש ותחושת בהלה כזאת העירה אותי בבהלה ואני לא מצליחה להירדם בכלל בגלל הכאב החד הזה בראש שחוזר ומעיר אותי אחרי שניה של הירדמות. זה נורמלי?? מה עליי לעשות? אני מניחה שבסופו של דבר נרדמתי קצת.. אני כבר לא יודעת.
יש לציין, שעד אתמול ישנתי מצויין!
כמו כן, יש לי מאתמול הרגשה מוזרה כאילו אני שונה... לא יודעת אם זה פסיכולוגי. האם גם זה נורמלי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
אלרגיה18/02/2012גם יש לי קצת מתיחות בשרירים.. כמו שיש לפני שפעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור19/02/2012תופעות לוואי הנ''ל שכיחות בתחילת טיפול ובדר'כ חולפות.
לפעמים יש צורך בתוספת כדורי שינה לזמן קצר וכן טיפול הרגעתי.
יש לדווח לרופא מטפל בנושא תופעות הלוואי, יש לבצע בדיקות דם לביקורת וכן אקג, זאת לפי שיקול הרופא המטפל וההיסטוריה הרפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)