מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רסיטל+דכאוןלילך18/02/2012
שלום,
אני לילך, בעלי מטופל ברסיטל כבר שנתיים,
בתקופה אחרונה כל דבר שמעצבן אותו הוא נכנס לדכאון ולא רוצה לצאת מהמיטה
היינו אצל הפסיכיאטר שאמר לו להוריד מינון אבל הורדת המינון משתקת אותו,
לא אמרתי שהסיבה שהוא התחיל לקחת רסיטל בגלל שהוא נכנס לחרדות קשים ולא יכל להשתחרר מהם.
בכל מקרה אני כבר לא יודעת מה לעשות לא יתכן שמכל דבר הוא יכנס לדכאון אי אפשר להמשיך ככה מה אני יכולה לעשות????????????..
האם הוא צריך להחליף תרופה???????..
אשמח לאיזושהי הכוונה,
תודה ושבוע טוב,
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רסיטל+דכאון - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור19/02/2012לא בהכרח להחליף תרופה.
יש לברר האם התרופה עזרה ויעילה ?
לפעמים צריך לעלות מינון, לפעמים יש שינויי במצב הגופני ואו הפסיכולוגי ויש לתת מענה בהתאם.
יש לברר שינויים במצב החברתי תעסוקתי, שינוי בעבודה, גורמי דחק נוספים וחדשים (כגון חובות, יחסים חברתיים בעייתים שמלחיצים ועוד..), יש לברר את המרכיב הפסיכולוגי, נושא הערך העצמי, תחושת וויתור עצמי מול מימוש עצמי, נושא המשמעות לחיים, האם יש סיבה שבגללה כיף לי לקום בבוקר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)