כמה זמן אני אחזיק מעמד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה זמן אני אחזיק מעמד
    אדם
    07/02/2008

לפני כחצי שנה התאשפזתי עקב אירוע פסיכוטי (שהתוערר משימוש בסם). השתחררתי לאחר שבוע וחזרתי לעצמי, לאחר חודש ימים התעוררתי בלילה עם אותם תחושות פסיכוטיות חרדתיות (אנשים רוצים שאני אמות, שאני בגיהנום, שאני במבחן של המשיח) אבל ידעתי והחזקתי במציאות שהכל בראש שלי. מאותו לילה אני נמצא בתחושה פסיכוטית מתונה (אותם מחשבות מטורפות אבל הם לא משתשלטות עלי כמו באירוע פסיכוטי, אלא הם חוזרות על עצמם פעם בשעה בממוצע ואני מבטל אותם בעזרת האחזה במציאות) וכתוצאה מכך אני בדכאון. הדבר היחיד שמעניין אותי זה לישון, לאכול, לעשות מקלחת חמה ולראות טלוויזיה. כל יום אני אוסף את כל הכוח בעולם כדי להתעורר, לצאת מהמיטה וללכת לעבודה. אף אחד לא יודע באיזה מצב אני נמצא, חוץ מהפסכיאטר שלי שרשם לי ציפרלקס, מירו 30 מ"ג ופלואנקסול 3 מ"ג והפסיכולוג שלי. אני לא יודע כמה זמן אני אוכל להחזיק מעמד. אשמח לקבל עזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה זמן אני אחזיק מעמד

הוספת תגובה

• שיקום לאחר אירוע פסיכותי

ד''ר אירנה נתנאל
    09/02/2008

שלום לך,

למרות האירוע שעברת, אישפוז וההתמודדות המתישה היום יומית, אני קולטת שהינך מאוד חזק. אתה מצליך להחזיק את עצמך במציאות, מצליח להתארגן ולצאת לעבוד... כל זה דורש כוח רב. אין ספק, שנדרש ממך מאמץ רב מאוד ולפעמים כוחותיך עזלים. יש לך תמיחה מקצועית ונראה שאתה מיישם את בהצלחה את הכלים שאתה לומד.
    תמשיך להיות חזק ועמיץ!!!
    יש לך הרבה כוחות ועזרה מקצועית טובה!!!

מאחלת לך הרבה הצלחה בהמשך דרכך!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו