תופעות לוואי מ - CYMBALTA

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי מ - CYMBALTA
    מישהי
    22/02/2012

שלום ד"ר,
    אני סובל מדכדוך ומהתקפי פאניקה קשים ומטופל במינונים משתנים של CYMBALTA מזה כ - 6 שנים.
    לאחר תקופה ארוכה עם CYMBALTA 90MG/D התחלתי להרגיש לא טוב - בחילות, תאבון ירוד וירידה במשקל (10 ק"ג ל - 4 חודשים).
    בדיקות כימות של הדם + ספירה ושקיעת דם תקינות.
    הרופא המטפל המליץ על ירידה ל - 60MG/D. מאז, שיפור זניח.
    מלבד זאת, כבר כמה שנים אני סובל מתופעות מציקות נוספות (אך פחות מפחידות) שאני נוטה לשייך לסימבלטה והן ירידה בתפקוד ובחשק המיני ו - DELAYED SLEEP PHASE SYNDROME.
    האם מומלץ לשקול (עם הרופא) החלפה של ה - CYMBALTA ואם כן לאיזה סוג של תכשירים למשל?
    אני די פוחד מליפול חזרה להתקפים פאניקה קשים, אך מאידך העזרה מCYMBALTA גם היא אינה מושלמת. ניסיתי את כל ה - SSRI שלא עזרו במיוחד.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לוואי מ - CYMBALTA

הוספת תגובה

• תופעות לוואי מ - CYMBALTA - תגובה

ד''ר אהוד רוזיצקי
    26/02/2012

שלום לך.
    לאור תלונותיך ממליץ לעבור בירור רפואי מקיף אולם ייתכן כי צימבלטה גורמת לת. לוואי.
    במקרה כזה אני ממליץ לשקול הפסקת טיפול בצימבלטה ולשקול תרופות SNRI אחרות כגון איקסל או וויפאקס.
    כמו-כן ממליץ מאוד על טיפול קוגניטיבי-התנהגותי לטיפול בהפרעת החרדה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו