לד''ר יונתן דוידאור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד''ר יונתן דוידאור
    מנשה
    25/02/2012

שלום לך אני פונה אלייך עם שאלה חשובה ומצפה לקבל ממךתשובה בתור הפסכיאטר הותיק פה באתר תשובה שתשכנע לי את המח.
    אני סובל מסכיזופרניה כבר 3 שנים ניסיתי את כול המינונים של הרספירדל כולל כדורי הרגעה
    אני חושב שיש לי בעיה פסיכולוגית והמחלת סכיזופרניה היא מחלה שקשורה הרבה לזה
    השאלה שלי אלייך היא:כול פעם שאני חושב שאני חולה סכיזופרניה אני שומע קולות רק שאני חושב שאני חולה סכיזופרניה אני שומע קולות
    הפחידו אותי עם המחלה הזאת
    אולי תתן לי עצה יותר טובה מפסיכולוג בתור פסכיאטר איך אני עוזב את זה שאני חולה סכיזופרניה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד''ר יונתן דוידאור

הוספת תגובה

• לא נראה לי שפנית לכתובת הנכונה

שמוליק
    26/02/2012

שלום שלום.

למען ההגינות - אינני רופא.

לא נראה לי שפנית לבן אדם הנכון.
    על פי הרופאה של היום, שכיזופרניה היא מחלה כרונית, ואם אובחנת בה, אז אין שום סיבה שאחד מהרופאים שמאמינים בזה, ישכנע אותך שאין לך סכיזופרניה, מפני שהוא בעצמו לא מאמין בזה...

אינני מסכים עם זה שמחלות נפש הן מחלות כרוניות. זו בכלל שאלה פילוסופית ואיננה שאלה רפואית.

בכל אופן, אומרים שהמחלות האלה נובעות מחוסר איזון כימי במח.

עם זאת, ישנם הרבה אנשים שיש להם חוסר איזון כימי במח, וההתנהגות שלהם תקינה והם אינם נחשבים לחולי נפש.

לדעתי, חוסר האיזון הכימי נובע ממצב נפשי קשה, וזו אינה בעיה שעומדת בפני עצמה.

אני מציע לך שפשוט תזלזל בכל מי שחושב שיש לך סכיזופרניה. שים עליהם פס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו