מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרופאים ולמשתתפי הפורום-אמא מחרפנתחווה26/02/2012
שלום רב
אני בשנות ה20 לחיי
עברתי משבר שהוביל לדיכאון, היה גם התקף פסיכוטי בדרך
כיום משתקמת מהדיכאון- רוצה לצאת עם חברים ולבלות, להשלים כל מה שחסר לי
אני לוקחת אביליפיי ואדרונקס
אמא שלי מגבילה אותי בשעות החזרה מהבילויים (וזה מחרפן לי ת'נשמה) בגלל שהיא אומרת שיש חשיבות לשעות שינה מסוימות, בשעות מסוימות
מה יש לכם להגיד בנושא? מה דעת הרופא?
חשוב לציין שהבילויים האלה הם עם אנשים טובים ועושים לי ממש טוב למצב רוח, ואילו כל פעם שאמא שלי מתקשרת אלי להגיד לי לחזור הביתה אני לא מצליחה לישון כל הליילה מרוב עצבים !!!!!!!!!!!!
זה לא היה ככה לפני המצב שלי, פעם הייתי מבלה עד שעות מאוחרות מאוד של הליילה ללא כל בעיה מצד אימי
האבחנה הסופית של מצבי היא פוסט פסיכוטי/מאניה דיפרסיה
עכשיו בגלל כל מיני מאמרים מפגרים שהיא קראה היא לא נותנת לי להנות מהחיים וכתוצאה מכך בא לי להאבד ושוקעת עוד יותר בדיכאון
אנא עיזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופאים ולמשתתפי הפורום-אמא מחרפנת - תגובה
ד''ר אהוד רוזיצקי26/02/2012שלום נינה.
מצוקתך מובנת. את זכאית לחיי חברה ובילוי כמו כל אדם אחר. אין שום מניעה לחיי חברה ובילווים לאדם הסובל מפגיעה נפשית או הנוטל תרופות פסיכיאטריות.
חשוב להקפיד לא לצרוך כמות משמעותית של אלכוהול בבילויים- לא הולך טוב עם תרופות אלו!
כמו-כן ממליץ לשמור באופן כללי על שעות שינה סבירות, לא נורא אם ערב בשבוע תלכי לישון מאוחר.
עם זאת, ניתן להבין את מצוקתה של אימך, הנתונה בחרדה טבעית ולגיטימית.
ממליץ כי תפנו יחד לפסיכיאטר מטפל לצורך יעוץ ושיחה משותפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה שעה בדיוק אתה מתכוון
חווה26/02/2012אתמול היא קראה לי ב1 בליילה, שעה שנחשבת מוקדמת מאוד לדעתי \
כשאתה אומר שאני יכולה פעם בשבוע לחזור מאוחר, עד איזה שעה אתה מתכוון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)