לרופאים ולמשתתפי הפורום-אמא מחרפנת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרופאים ולמשתתפי הפורום-אמא מחרפנת
    חווה
    26/02/2012

שלום רב
    אני בשנות ה20 לחיי
    עברתי משבר שהוביל לדיכאון, היה גם התקף פסיכוטי בדרך
    כיום משתקמת מהדיכאון- רוצה לצאת עם חברים ולבלות, להשלים כל מה שחסר לי
    אני לוקחת אביליפיי ואדרונקס
    אמא שלי מגבילה אותי בשעות החזרה מהבילויים (וזה מחרפן לי ת'נשמה) בגלל שהיא אומרת שיש חשיבות לשעות שינה מסוימות, בשעות מסוימות
    מה יש לכם להגיד בנושא? מה דעת הרופא?
    חשוב לציין שהבילויים האלה הם עם אנשים טובים ועושים לי ממש טוב למצב רוח, ואילו כל פעם שאמא שלי מתקשרת אלי להגיד לי לחזור הביתה אני לא מצליחה לישון כל הליילה מרוב עצבים !!!!!!!!!!!!
    זה לא היה ככה לפני המצב שלי, פעם הייתי מבלה עד שעות מאוחרות מאוד של הליילה ללא כל בעיה מצד אימי
    האבחנה הסופית של מצבי היא פוסט פסיכוטי/מאניה דיפרסיה
    עכשיו בגלל כל מיני מאמרים מפגרים שהיא קראה היא לא נותנת לי להנות מהחיים וכתוצאה מכך בא לי להאבד ושוקעת עוד יותר בדיכאון
    אנא עיזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרופאים ולמשתתפי הפורום-אמא מחרפנת - תגובה

ד''ר אהוד רוזיצקי
    26/02/2012

שלום נינה.
    מצוקתך מובנת. את זכאית לחיי חברה ובילוי כמו כל אדם אחר. אין שום מניעה לחיי חברה ובילווים לאדם הסובל מפגיעה נפשית או הנוטל תרופות פסיכיאטריות.
    חשוב להקפיד לא לצרוך כמות משמעותית של אלכוהול בבילויים- לא הולך טוב עם תרופות אלו!
    כמו-כן ממליץ לשמור באופן כללי על שעות שינה סבירות, לא נורא אם ערב בשבוע תלכי לישון מאוחר.
    עם זאת, ניתן להבין את מצוקתה של אימך, הנתונה בחרדה טבעית ולגיטימית.
    ממליץ כי תפנו יחד לפסיכיאטר מטפל לצורך יעוץ ושיחה משותפת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיזה שעה בדיוק אתה מתכוון

חווה
    26/02/2012

אתמול היא קראה לי ב1 בליילה, שעה שנחשבת מוקדמת מאוד לדעתי \
    כשאתה אומר שאני יכולה פעם בשבוע לחזור מאוחר, עד איזה שעה אתה מתכוון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו