הפרעה טורדנית כפייתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה טורדנית כפייתית
    ר'ייצל
    27/02/2012

שלום,
    אני בת 22 סובלת מחרדות ומטופלת ברמוטיב 250 מ"ג ובקלונקס 0.5 מ"ג בשעת התקפים אני גם מטופלת ע"י פסיכולוגית..חשוב לי לציין שמעולם לא נפגשתי עם פסיכאטר ואני מתנגדת לכך בכל תוקף!
    מאז שאני ילדה הייתה לי בעיה כשאני בתוך הבית היא לנעול את הדלתות אני לא הייתי מסוגלת לשבת/לישון/לאכול/להתקלח במחשבה שהדלת לא נעולה..לעומת האחיות שלי וההורים שלי שמאוד מפריע להם שאני נועלת את הבית כל הזמן...היום אני מוכרחה לומר שמצבי טוב יותר אבל עדין הידיעה שהדלת לא נעולה מפריעה לי אני בודקת בלילה שהכל נעול כולל חלונות ובצהריי היום כשאני בבית לבד הכל נעול כמו מבצר..
    רציתי להבין האם זה הפרעה טורדנית או שזה נורמלי..
    אשמח לתשובה.
    תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה טורדנית כפייתית

הוספת תגובה

• הפרעה טורדנית כפייתית - תגובה

ד''ר אהוד רוזיצקי
    28/02/2012

שלום רייצ'ל.
    הפרעת OCD מוגדרת כהפרעה של מחשבות טורדניות חוזרות אשר גורמות לחרדה מוגבר ובתגובה לפעילות כפייתית הנועדה להפחית את נטל החרדה.
    ייתכן כי החשיבה על הדלתות היא אכן אובססיבית, תלוי עד כמה זה מפריע לך בחיי היום יום.
    ממליץ להתיעץ עם פסיכולוג או פסיכיאטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו