האם ייתכן שזה פסיכולוגי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ייתכן שזה פסיכולוגי?
    מישהי
    29/02/2012

בתי בת 16 וחצי
    ילדה שמחה חייכנית תלמידה טובה מאוד אהובה נמצאת בשיא פריחתה יש לה חבר והיא בתקופה הכי טובה שהייתה יכולה לבקש .
    מזה חודש ימים היא מקיאה דם לפעמים בכמויות גדולות ולפעמים קטנות מאושפזת כבר חודש ימים אני עזבתי את העבודה ואני איתה יום ולילה לאחרונה התחילה עם כאביי ראש חזקים עייפות וכאבים בחזה מתעייפת ממאמץ פשוט כמו מקלחת אוכל או הליכה כמו כן איבדה את ההכרה פעמיים.
    תחילה ראו כך לפחות נאמר לי שיש דימום ריאתי ואפילו ראו בצילום ריאות טופלה באנטיביוטיקה והינהלציות והייתה הטבה לשבוע ימים ללא הקאות הרופאים ממשיכים לבדוק נלקחו המון ביופסיות תרביות ברונכוסקופיות גסטרוסקופיות א.א.ג. הכל תקין בשיחה שקיימנו עם הפרופסור נראה היה שהרופאים עצמם מתוסכלים ואף נאמר לנו במפורש שלא נתקלו באירוע חריג כמו זה ואפילו מתייעצים עם עוד שניי בתי חולים ולאף אחד אין מענה .
    היום הגיע רופא ושוחח איתי ועם הבת בבקשה שהילדה תפגש עם פסכיאטר או פסיכולוגית מחשד שזה משהו פסיכולוגי ושהילדה פוצעת את עצמה .הילדה וגם אני מאוד פגועות מהעיניין יש לציין שכולם רואים את ההקאות הדמיות ואף מודדים את כמויות הדם שהיא מקיא לא יוצא תוכן קיבה רק דם היא לא עושה את זה במקום נסתר זה קורה גם מתוך שינה אנחנו נורא פגועים וכועסים והכי הרבה הורידו לנו את כל הבטחון הילדה נורא בוכה על שלא מאמינים לה
    לא קראתי או נתקלתי מעולם בתסמינים פסיכוסומטיים בצורת הקאה דמית אם זה היה הקאה מתוכן קיבה או שהיא עושה זאת במקום נסתר או רק מתעלפת אבל הקאות דמיות?
    אבקש את דעתכם בעיניין האם ייתכן הדבר?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם ייתכן שזה פסיכולוגי?

הוספת תגובה

• אינני רופא, אבל

שמוליק
    29/02/2012

אם את מאמינה לבת שלך שהיא לא פוצעת את עצמה, אז לפחות תועדדי אותה שלא תתרגש מזה שהרופאים אינם מאמינים לה וחושבים שהיא פוצעת את עצמה.

כך לפחות המצב שלה לא יתדרדר...

אינני יודע אם יש לתופעה הזו הסבר רפואי, מעניין אותי לראות מה תהיה התגובה של הרופא.

כל טוב.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו