מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רסיטל וקלונקסקובי09/02/2008
התחלתי בטיפול ברסיטל כ-7 ימים בחצי כדור של 20 מ"ג ובעוד 3 ימים אני עולה לכדור 1 ובנוסף לרסיטל הרופא המטפל נתן לי לקחת קלונקס 1 מ"ג שלוש פעמים ביום ,
האם יתכן שהחולשה והעייפות נובעות מהתרופות שאני נוטל ?
ומתי יחזור לי האנרגיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלונקס
ד''ר אירנה נתנאל10/02/2008קובי שלום,
תופעות הלוואי העיקריות של קלונקס קשורות לתכונותיה המרגיעות והמרדימות. תופעות אלה פוחתות בדרך-כלל לאחר הימים הראשונים של הטיפול, וניתן להמעיטן על-ידי התאמת המינון בהשגחה רפואית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרסיטל וקלונקס
קובי10/02/2008לגבי הקלונקס אני מבין שזה תרופה מרגיעה ומרדימה והרופא אמר לי ליטול אותה 3 פעמים ביום 1 מ"ג
איך אני מחזיר את הכח והאנרגיה שלי ?
הרסיטל גורם לעייפות גם ?
מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר אנרגיה
ד''ר אירנה נתנאל10/02/2008קובי שלום,
פעילות גופנית, הליכה, ריצה, חדר כושר יכולים מאוד לעזור לך. פעילות גופנית לא רג לעוררת אלא תורמת לעליה ברמת אדרינלית וסרוטנין בגוף שהם אחראים על מצב הרוח והאנרגיה.
נסה לגייס כוחות כדי לעשות פעילות גופנית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרסיטל וקלונקס
קובי11/02/2008אני שאלתי לגבי התרופות אם הם הגורם לעייפות בפעם הראשונה שלוקחים אותם ומתי זה עובר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלונקס
ד''ר אירנה נתנאל12/02/2008קובי שלום,
העייפות היא תופעת לוואי של קלונקס והיא פוחתות בדרך-כלל לאחר הימים הראשונים של הטיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)