מצבי הנפשי מתדרדר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצבי הנפשי מתדרדר...
    שרון
    04/03/2012

שלום,בהמשך להודעתי מתאריך23.1.12 ,(אודה לכם אם תקראו אותה לפני כן שיהיה לכם מושג במה מדובר)עדיין לא נפגשתי עם הפסיכיאטר בבריאות הנפש,ולכן אני עדיין נוטלת רספרידל ואנפרניל.מצבי הנפשי בשבוע האחרון התדרדר,אני מרגישה מחנק,קשה לי לקחת אוויר,ולהוציא,יש לי דפיקות לב מואצות,מחשבות טורדניות,ואובססיביות.אני מרגישה כאילו הניחו 10קג בטון על כל איזור החזה הריאות והלב.מתחת לעיניים יש לי עיגולים שחורים.זה בעקבות המצב המשפחתי שאני נמצאת בו כיום.אני גרה אצל סבתא שלי,אני מטפלת בה.אין לי מקום אחר לגור.אני חסרת כל. הבעיה היא שדוד שלי חי איתנו, הוא אדם לא קל בכלל בלשון המעטה ועושה לי את המוות.בשבועיים האחרונים הוא התפרץ עלי ואיים עליי בצורה נוראית . שגרמה להתדרדרות במצבי . סבתא שלי מפחדת ממנו ולכן לא באה לעזרתי,אני לא מאשימה אותה היא קשישה ,חולה וחסרת אונים(לא אפרט מעבר לכך... בכדי לשמור על פרטיותי.)(כל פעולה שאני עושה לדוגמא קפה,סנביץ או כל דבר אחר אני חושבת שהוא שומע, ובוחן אותי (אני יודעת שזה אולי רק בראש שלי,אבל זה מלחיץ אותי וזה גורם לי לחרדה,לחץ וחוסר נוחות)לעומת זאת כשהוא לא בבית ואני עם סבתא לבד,או עם אנשים אחרים אין לי את ההרגשה הזאת(,של בוחנים אותי בכל פעולה,מקשיבים לכל מה שאני עושה או אומרת.) אני מרגישה גרוע מאוד! כאילו הלב עומד להעצר,ומחנק נפשי גופני נוראי.אני מבקשת בדחיפות את עצתכם מה לעשות איזה כדורים אני צריכה.האם גאודון או אביליפי יעזרו,והאם הכדור פרוטין יכול לעזור.מאוד חשוב לי שתמליצו לי על כדורים שלא גורמים לעליה במשקל,כי40 קג כבר עליתי כתוצאה מהרספרידל והאנפרניל .והמשקל העודף גורם לי לסבל רב ,דורבן ברגל,כאבי גב ,בטחון עצמי נמוך ועוד...)אני מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי,ואני מאוד מקווה שאצליח לתפוס את הרופא שלי השארתי לו מספר הודעות אך עדיין לא חזר אליי.דבר נוסף אודה לכם אם תתנו לי שם רפואי למה שאני עוברת כרגע.כי לדעתי זה לא סכיזופרניה.מה שקבעו לי לפני 12 שנה מוטעה לגמרי.היתה לי התמוטטות נפשית חד פעמית,ואני עם הרבה עבודה עצמית על ראשי ומחשבותיי הצלחתי להתגבר. לדעתי כדורים אלה הרספרידל והאנפרניל לא מטפלים לי בשורש הבעיה האמיתית שממנה אני סובלת.אין לי כסף לפסיכיאטר פרטי,וגם ששאלתי את רופאת המשפחה בקופת חולים כללית היא לא ידעה להמליץ לי.אני מרגישה נואשת ומותשת לגמרי.בבקשה עיזרו לי בדחיפות.תודה מראש, שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצבי הנפשי מתדרדר...

הוספת תגובה

• מצבי הנפשי מתדרדר... - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    05/03/2012

שרון , אם את טוענת שאין לך סכיזופרניה - אז למה לקחת נוגדי פסיכוזה ?
    יש לברר מה הסיבה לטיפול. באם יש חשד למחלה קשה חובה ליטול תרופות ולהתמיד.
    תרופות לא משמינות : סרדולקט, גאודון, אביליפי.
    הבעיה האמיתית שלך נמצאת במשפחה, גורם סביבתי ופסיכולוגי.
    מומלץ לשלב טיפול פסיכולוגי בשיחות, היום ניתן לקבל שיחות פסיכולוגיות בקופ'ח בלי בעיה ניוחדת, למי שצריך ולא לכל אחד כמובן. במאוחדת אני מפנה די הרבה לטיפול פסיכולוגי, בנוסף לטיפול תרופתי. לפעמים טיפול פסיכולוגי לא פחות חשוב מתרופות.
    בהצלחה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו