אחרי ריספרדל וזיפרקסה- עכשיו פארפנא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי ריספרדל וזיפרקסה- עכשיו פארפנא
    מטופל ותיק
    04/03/2012

שלום רב לד"ר ממש לא יודע מה לעשות. אני רק בן 20. בעקבות התקף פסיכוטי חריף- הלוזינציות, תחושה שאחרים קוראים לי מחשבות, שאחרים שולטים בי, התחלתי טיפול בריספרדל- 6 שבועות. לא עזר- העבירו אותי לזיפרקסה. לא עזר. עכשיו הוסיפו לי פארפאנן ופארן, ועוד חודש יורידו לי לגמרי את הזיפרקסה. אני מרגיש קצת יותר צלול, אבל "תקוע" ואיטי ולא רואה את סוף הסבל. מתי ההחלמה? אין איזה כדור מודרני, שאפשר לתת לי ולגמור עם כל הסבל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אחרי ריספרדל וזיפרקסה- עכשיו פארפנא - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    05/03/2012

אכן נשמע מצב מתסכל.
    יש כיום תרופות טובות עם פחות תופעות לוואי.
    ראשית יש צורך להגיע למצב של איזון תרופתי ואז לשקול שינוי.
    ממליץ להמתין עד למצב של תרופה אחת במינון יעיל.
    כמו כן לשים דגש על תופעות לוואי ולדווח, כיום לא מקובל שמטופל צריך
    לסבול מתופעות לוואי ולסכן את עצמו, תבקש הסברים לגבי הטיפול, חלופות ומה מטרות הטיפול... בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה, אבל:

מטופל ותיק
    05/03/2012

ד"ר הורידו אותי מזיפרקסה לתרופות דור ראשון, עם תופעות הלוואי שמטפלים בהם עם פארטן- כי התרופה שהיא דור שני לא הצליחה. לא ידעתי שיש עוד תרופות דור שני או שלישי רלוונטיות, למה הורידו אותי לדור ראשון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו