תרופות ssri

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות ssri
    שיר
    11/03/2012

שלום רב,

רציתי לשאול שאלה כללית הנוגעת לרישום ותיעוד של תרופות מסוג זה:

במידה וקיבלתי המלצה מפסיכיאטר לאחת מהתרופות הנ"ל, האם יש לי אפשרות לרכוש אותן באופן פרטי- וע"י כך להמנע מתיעוד שיופיע בתיק הרפואי שלי בקופ"ח? ( מנסיוני- כל תרופה שרכשתי עד עתה, מופיעה מיידית בתיק שלי בקופ"ח- כך בדקתי מרישומי האינטרנט...). כמו כן- האם יש פער במחיר ברכישת תרופה במרשם פרטי? ועד כמה הפער משמעותי?

אני במיונים לעבודה שבה אדרש לחתום על ויתור סודיות רפואית- ולקיחת תרופה ממשפחת ה ssr - תפסול אותי לעבודה. ( אע"פ שעד עתה לא לקחתי מעולם תרופות מסוג זה, ועתה- בעקבות משבר אישי- אני בטיפול פסיכולוגי, כשנאמר לי שייתכן ותרופות יוכלו לסייע לי-אך אני לא חייבת). אם לא היה תיעוד ורישום של קניית תרופות כאלו על ידי- הייתי מוכנה לנסות "יותר בקלות"- וללא פחד.

תודה על התשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות ssri

הוספת תגובה

• תרופות ssri - תגובה

ד''ר אהוד רוזיצקי
    11/03/2012

שלום שיר.
    אין בעיה לרכוש את בתרופה באופן פרטי במחיר מלא ללא רישום בקופת-החולים שלך. ציפרלקס יקרה בקנייה פרטית מאשר דרך קופות חולים- לא באופן משמעותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו