שילוב וולבוטרין+

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב וולבוטרין+
    מבוהל
    13/03/2012

שלום רב,
    אני מקבל את השילוב הזה בשל חרדה דכאון והתקפי זעם ספורים ובודדים שסבלתי מהם.
    15 מג ציפרלקס,1 מג רספרידל,300 מג וולבוטרין. אני מרגיש עכשיו הרבה יותר טוב. האם השילוב הזה מוכר?האם תסמיני הגמילה יהיו קשים? קראתי את הביקורת על ד"ר אילן רבינוביץ שנתן את הקוקטייל הזה למשתפים ב"אח הגדול" ונבהלתי. אמרו שרספרידל לא נותנים לאנשים לא פסיכוטיים.אני יודע שהתקפי הזעם והאלימות נעלמו לגמרי. אני חושב שהוולבוטרין עוזר מאוד לדכאון וגם החרדות נעלמו. בקיצור-אפשר להיגמל מהשילוב הזה?
    איך נגמלים מהשילוב הזה? האם זה לא נראה מוגזם מידי לקבל את שלושתם ביחד? אני עוד צעיר ולא רוצה להיות מכור לתרופות האלו. קראתי שרספרידל נשאר בגוף 10 שנים !!
    בקיצור - אני מבולבל ומודאג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב וולבוטרין+

הוספת תגובה

• לא להיבהל

שמוליק
    14/03/2012

שלום.

גם אני לקחתי ריספרדל והחלטתי להפסיק על דעת עצמי.

כעבור כחצי שנה תופעות הלוואי הקשות של הריספרדל והעייפות בעיקר נעלמו.
    לא נראה לי שהריספרדל נשאר בגוף עשר שנים.

בכל אופן, זה ידוע שהרופאים אינם ממליצים להפסיק את התרופות כל כך מהר, וכדאי שתיקח בחשבון שהפסקת התרופות עלולה לגרום להחמרה במצב, אבל אם נראה לך שהתרופות מזיקות יותר מאשר מועילות - אז זו זכותך המלאה להפסק אותן בניגוד לדעתם של הרופאים.

כל טוב.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב וולבוטרין+ - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    18/03/2012

השאלה מאוד אינדבידואלית..
    בדר'כ , לא אמור להיות בעיה להיגמל, בתנאי שיש הגיון קליני, שיפור בתובנות, העלמות גורמי דחק , שינוי בחיים ועוד...

רספירדל ונוגדי פסיכוזה אחרים, מאוד יעילים במצבים קשים, לא רק פסיכוזה, מצב דיכאון וחרדה עמידים, הפרעות התנהגות, הפרעות אישיות ועוד..
    התרופות מלוות בסיכון לתופעות לוואי לא פשוטות, לכן השאיפה להשתמש בהן לזמן קצר שניתן, תוך מעקב רפואי, לחץ דם ודופק, אקג, בדיקות מעבדה וכו..

נ.ב. ראה תוכנית טלוויזיה, שילוב נוגדי פסיכוזה בהפרעות שונות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו