מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משהו#21/03/2012
מה עושים אם מישהו רוצה להפסיק ת'טיפול שמפריע לו אבל הרופא אומר שהוא יאשפז אותו אם הוא יעשה את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו - תגובה
ד''ר אהוד רוזיצקי21/03/2012לגבי כל החלטה על שינוי בטיפול תרופתי מומלץ להתיעץ עם רופא מטפל על מנת שיסביר לך על סיכונים וסיכויים בכל החלטה.
במקרים רבים של מחלות נפש הפסקת טיפול תרופתי מובילה להחמרה משמעותית במצב האדם ולסיכון רב לעצמו ולסובבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת
שמוליק25/03/2012עם כל הכבוד לתגובתו של הרופא, אני רוצה להוסיף ולומר משהו.
יש לי הרבה תגובות באתר הזה, והסיפור שלי די ידוע.
עברתי ארבעה אישפוזים (חלקם בכפיה), התרופות האנטי-פסיכוטיות גרמו לי לעייפות חזקה, ובסופו של דבר, החלטתי על דעת עצמי להפסיק את התרופות.
אני רוצה לציין שהפסיכיאטרית שטיפלה בי הזהירה אותי את אותה האזהרה שנכתבה בתגובה, ואמרה לי שמצבי עלול להחמיר. עם זאת, היא כיבדה את החלטתי.
שנתיים אחרי, היא הבינה שאני ראיתי טוב יותר את המציאות, והפסקת התרופות הייתה צעד נכון.
אם אתה סובל יותר מדיי מתופעות הלוואי של התרופות, אז אתה יכול להפסיק.
אל תתרגש מאיומים של רופא. אין בהם ממש.
יהיה ניתן לאשפז אותך בכפיה, רק אם הנצב יתדרדר, ותהיה מסוכן לעצמך או לסביבתך. מאידך, יכול להיות שדווקא הפסקת נטיפול התרופתי ישפר את מצבך כפי שקרה לי.
אם אתה נמצא במסגרת שיקומית (דיור מוגן או הוסטל), אז המתצב מורכב יותר, שכן ההימצאות במסגרת מחייבת לקיחת תרופות, ואם אינך רוצה לקחת, אז יכולים להוציא אותך אל מחוץ למסגרת, אבל יכול להיות שתוכל להסתגר טוב יותר מחוץ למסגרת.
כל טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)