נטילת סרוקוול ופעילות גופנית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת סרוקוול ופעילות גופנית.
    יוני
    24/03/2012

שלום רב,
    שמי יוני, כבן 25, לאחרונה התחלתי ליטול את התרופה הנ"ל במינון של 150 מ"ג. אציין שאני נוהג לעשות כושר גופני( אימון כוח בחדר כושר + אופניים) בתדירות של שלוש-ארבע פעמים בשבוע ועל כן הייתי מעוניין לדעת האם התרופה יכולה להשפיע לרעה על הפעילות הנ"ל. להדגיש שמאז שהחלתי ליטול את התרופה ( לפני יומיים), הייתי פעם אחת בחדר כושר וממש לא הצלחתי לערוך את האימון כרגיל ( הייתי מאוד עייף). אשמח לקבל את תשובתך המושכלת ד"ר,
    בב,
    יוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נטילת סרוקוול ופעילות גופנית. - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    24/03/2012

שלום לך יוני
    אין תשובה אחת לשאלתך..
    מצד אחד המינון שאתה נוטל הוא נמוך..
    מאידך,בתחילת הטיפול בסרוקוייל תופעות הלואי רבות יותר מאשר בהמשך..צריך סבלנות..
    ובכלל צריך להעריך את המצב הבריאותי הכולל שלך..
    זאת שאלה לרופא המטפל שלך..
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפות - תופעת לוואי מוכרת.

שמוליק
    25/03/2012

שלום יוני.

אינני רופא.

מנסיוני האישי, כמי שלקח הרבה תרופות אנטי-פסיכוטיות (סרוקוול היא אחת מהן), עייפות היא תופעת לוואי שכיחה של תרופות מהסוג הזה.

אינני יודע מה הסיבה שקיבלת את התרופה הזו, לא ציינת את זה.

אני מציע לך לבדוק את הנושא יותר לעומק עם הרופא המטפל.

כל טוב.
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו