מינון אדרונקס ואופן נטילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון אדרונקס ואופן נטילה
    ליאת
    26/03/2012

שלום,אני בת 28 בריאה ונוטלת אדרונקס כתחליף ריטלין מכיוון שריטלין(קונצרטה וריטליןla ) לא השפיעו כמו שאמורים,חוויתי הסתגלות וסבילות לתרופה ונאלצתי לעלות מינון כל תקופה.בנוסף כנראה שהריטלין חשף איזשהו דיכאון אצלי.התחלתי אדרונקס במינון 2 מ"ג בבוקר למשך ארבעה ימים,4 מ"ג בבוקר עוד ארבעה ימים ואחר כך 8 מ"ג (4 בבוקר ו4 בצהריים).ההשפעה הייתה מצויינת גם מבחינת עניין הקשב אך גם מצב רוח,מוטיבציה,רמת אנרגיה(עירנות,חיות) מה שבאמת איפשר לי להוריד מינון ריטלין ואף להפסיק.לצערי ההשפעה הטובה הזאת לא נשמרה וכעת לאחר כחודש וחצי אני פחות מרגישה את יעילות התרופה.הבנתי שנתן לעלות במינון ל12 מ"ג ליום או אולי יותר,לצערי לא נתן ליצור קשר עם הרופאה עד לאחר פסח.מה המינון המקסימלי של אדרונקס והאם בכלל כדאי לנסות את המינון המקסימלי לפני שמוותרים ובאיזה אופן? פעמיים או שלוש ביום(לא גורם לנדודי שינה אצלי אם המנה האחרונה נלקחה עד 6 בערב) ומה המנה המקסימלית שאפשר לקחת? בתודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מינון אדרונקס ואופן נטילה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    26/03/2012

מינון מקס. מקובל 10 מ''ג ביום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו