מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איקסל,למוג'ין -תופעות לוואיגלית01/04/2012
שלום רב,
נוטלת למוג'ין לייצוב של הדיכאון העמיד .
4 שנים קלונקס 0.5 לחרדות (מספר חודשים לפני קיבלתי 1 מג')
רציתי לשאול,קראתי באיזשהו מקום שלמוג'ין יכול לעשות כאבי שרירים כי התחילה לי פיברומיאלגיה.האם נכון?
מאז תחלת הפבירו' החלו הבעיות בעיבוד נתונים-קליטה ותגובה,חוזר ריכוז,שיכחה,תקיעות במילים,אי הבנת הנקרא והנשמע ועוד-בטוח בטוח בטוח מהפיברו ולא מהכדורים שנוספו לי בהמשך!!!
עכשיו קיבלתי איקסל 25X2לכאבים ולא לדיכאון,(אני עמידה לSSRI וSNRI)כבר חודש אני סובלת מאי שקט,עצבנות,חרדה ושריפה בגוף.אני חושבת שחודש זה מספיק זמן להבין שאינו מתאים.נכון?
הלחץ דם עלה מ-110 ל-138 והדופק 95.
האיקסל טיפונת עוזר לכאבים.מעולם לא היו לי תופעות לוואי שנמשכו כל כך הרבה זמן.
ניסיתי כבר סימבלתה,אלטרול וגם ליריקה שלא עזרו.
נוטלת גם נוריטלין 25 מג' כי הייתי בדיכאון לאחר שגילו לי את הפיברו,בהתחלה הגעתי ל-75 מג.לא עזר כלל לכאבים.
כ-8 חודשים עם סרוקוול 100 מג' עבור השינה שתמיד היתה גרועה ויש כרגע נסיגה.
הוספתי סטילנוקס כשבועיים וזה משפר את תחילת ההרדמות והשאר עושה הסרוקוול והקלונקס.
אם הבעיה בזיכרון בגלל הקלונקס אז אם אוריד אותו המוח יסתדר?
.
אשמח לתגובות נקודתיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי-מאוד סובלת
גלית02/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)