פאקסט ואלכוהול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פאקסט ואלכוהול
    דן
    02/04/2012

שלום וברכה לצוות הרופאים אני בן 27 ונוטל 40 מ"ג paxxet בבוקר, ופעם בשבוע אני שותה כמה כוסיות של וויסקי. רציתי לדעת אם זה חמור וכמה זה חמור? ולמה בעצם לא מומלץ (אם בכלל) לשתות אלכוהול למי שנוטל פאקסט? תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פאקסט ואלכוהול

הוספת תגובה

• ועוד שאלה ברשותכם

דן
    02/04/2012

אני נוטל את ה-פאקסט כבר קרוב ל-7 שנים עקב התקף פאניקה וחרדה שחזרו על עצמם כמה פעמים שהובילו לדכאון, ולפני כמה שנים הרגשתי מעולה והחלטתי (לאחר ייעוץ פסיכולוגי) להפסיק עם הכדורים, הפסקתי בהדרגה, עד שקרוב לשנה שהייתי "נקי" החרדה חזרה פתאום מה שגרם שוב לדיכאון שכל הסיפור הזה חוזר ולא נגמר וכך התחלתי שוב לקחת באופן קבוע. השאלה שלי אם זה יימשך כך לעד או שיש טיפול שעוזר באמת חוץ מכדורים? (ניסיתי כמה וכמה פסיכולוגים ופסיכיאטרים באופן פרטי אפילו, ופשוט אף אחד לא עזר במאום, מה שגרם לי לא להאמין בשיטת הטיפול הפסיכולוגי) שוב תודה ענקית מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה ברשותכם - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    10/04/2012

הטיפול האפקטיבי בחרדה הוא CBT!
    דורש ממך שיתוף פעולה רציני!
    נסה שוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פאקסט ואלכוהול - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    09/04/2012

לא מומלץ לשתות, אלכוהול עושה פעולה מזיקה למוח ולכבד, יכול להוביל לתופעות לוואי, באם יש פגיעה בכבד וכן להוביל לתופעות ניורולוגיות מיותרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פאקסט ואלכוהול - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    10/04/2012

דן
    זה חמור מאוד!
    האלכהול גורם לשינוי בחדירות המוח לתרופה ואז אתה מקבל ריכוז גבוהה מידי שם..
    ממש לא כדאי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו