מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פאקסט ואלכוהולדן02/04/2012
שלום וברכה לצוות הרופאים אני בן 27 ונוטל 40 מ"ג paxxet בבוקר, ופעם בשבוע אני שותה כמה כוסיות של וויסקי. רציתי לדעת אם זה חמור וכמה זה חמור? ולמה בעצם לא מומלץ (אם בכלל) לשתות אלכוהול למי שנוטל פאקסט? תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה ברשותכם
דן02/04/2012אני נוטל את ה-פאקסט כבר קרוב ל-7 שנים עקב התקף פאניקה וחרדה שחזרו על עצמם כמה פעמים שהובילו לדכאון, ולפני כמה שנים הרגשתי מעולה והחלטתי (לאחר ייעוץ פסיכולוגי) להפסיק עם הכדורים, הפסקתי בהדרגה, עד שקרוב לשנה שהייתי "נקי" החרדה חזרה פתאום מה שגרם שוב לדיכאון שכל הסיפור הזה חוזר ולא נגמר וכך התחלתי שוב לקחת באופן קבוע. השאלה שלי אם זה יימשך כך לעד או שיש טיפול שעוזר באמת חוץ מכדורים? (ניסיתי כמה וכמה פסיכולוגים ופסיכיאטרים באופן פרטי אפילו, ופשוט אף אחד לא עזר במאום, מה שגרם לי לא להאמין בשיטת הטיפול הפסיכולוגי) שוב תודה ענקית מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה ברשותכם - תגובה
ד``ר יעקב חרמון10/04/2012הטיפול האפקטיבי בחרדה הוא CBT!
דורש ממך שיתוף פעולה רציני!
נסה שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפאקסט ואלכוהול - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור09/04/2012לא מומלץ לשתות, אלכוהול עושה פעולה מזיקה למוח ולכבד, יכול להוביל לתופעות לוואי, באם יש פגיעה בכבד וכן להוביל לתופעות ניורולוגיות מיותרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפאקסט ואלכוהול - תגובה
ד``ר יעקב חרמון10/04/2012דן
זה חמור מאוד!
האלכהול גורם לשינוי בחדירות המוח לתרופה ואז אתה מקבל ריכוז גבוהה מידי שם..
ממש לא כדאי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)