קלונקס וחוסר יכולת לישון.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלונקס וחוסר יכולת לישון.....
    איגואנה
    11/04/2012

מכובדיי חג שמח

בהמשך להודעתי הקודמת שכחתי כי נוטל 2 מ" קלונקס לפני השינה כדי להרדם. אף כדור אחר לא עזר לי מאותה משפחה וגם עם הקלונקס ישן אולי 4 שעות בלילה. נוטל אותו כבר 10 שנים. האם קיימת תרופה אחרת לשינה שאינה ממשפחת הבינזו'א כדומה?? יודע שאני מכור לקלונקס וחייב להשתחרר מתלות זו אבל חייב גם פתרון לאי יהיכולת לישון
    הרופאים באיכיליבוב טוענים שאני סובל מהרעלת תרופות בגין שימוש יתר בכל מיני תרופות. האם קיים דבר כזה???? אנא עזרתכם.
    בכבוד רב
    איגואנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קלונקס וחוסר יכולת לישון..... - תגובה

ד''ר אהוד רוזיצקי
    12/04/2012

שלום רב.
    שימוש בקלונקס במשך שנים רבות כפי שאתה מתאר גורם לירידה משמעותית ביעילות התרופה ולסכון להתמכרות. במקרה זה אני ממליץ על תהליך גמילה הדרגתי בפיקוח הפסיכיאטר המטפל. קיימות אפשרויות רבות לטיפול באינסומניה החל מכדורי שינה, תרופות נוגדות דיכאון משרות שינה כגון מירו או טראזודיל או אנטי-פסיכוטיים כגון פרפנאן, זיפרקסה או סרוקוול.
    ככל ריבוי נטילת תרופות אינו מומלץ שכן אין הוא מהווה ערובה להגברת יעילות התרופה ובד"כ קשור להגברת תופעות לוואי שונות ואינטראקציות לא רצויות בין תרופות שונות.
    לאור זאת ממליץ לך להתיעץ עם פסיכיאטר מטפל לגבי הטיפול התרופתי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חן חן

מוטי רז
    12/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו