מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טרזודיל " וסטלה"- בבקשה התייחסותמאי11/04/2012
הי,אני מבקשת שתענו לי בדחיפות
אני כמה חודשים נוטלת טרזודיל ובכל מיני מינונים
אני נהנת מהתרופה כי זה גורם לי להרגיש מרחפת ועייפה כשבא לי
לפעמים לפני הלימודים אני לוקחת מה שבהתחלה לא הייתי עושה כי התמכרתי אני חושבת להרגשה
לפני השינה הגברתי את המינון ל600 מ"ג
אני בת 17
התחלתי לקחת את זה לחרדה ועם הפרעות אכילה
כי סבלתי מנדודי שינה
אני משחקת עם התרופה ועושה מה שבא לי
ומתמכרת מהר לכל התרופות
אני גם אוהבת לקחת משככי כאבים
ואני לא יודעת איך לפנות לעזרה....
כלומר הפסיכיאטרית שלי יודעת שאני לוקחת טרזודיל ולוסטרל אבל בקשר למינונים אינני מיידעת אותה כי זה מפחיד אותי.
מה עושים במצב כזה?
אני גם ניראת מוזר בעייני החברים שלי לפעמים אומרים לי " מה יש לך ?! את נראית תוקפנית ומוזרה לאחרונה "
ובא לי לצעוק עלייהם ולרצוח אותם לפעמים כי אני משתנה כל יום לפי המצבי רוח... הכדורים משפיעים עליי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרזודיל " וסטלה"- בבקשה התייחסות - תגובה
ד''ר אהוד רוזיצקי12/04/2012שלום רב.
טראזודיל 600 מ"ג הינו מנון יתר ואינו מומלץ.
ככלל, אני ממליץ לך לדבוק במינונים המומלצים ולא ל"שחק" בתרופות, זה מסוכן!
ממליץ להתיעץ בדחיפות עם פסיכיאטר מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)