מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הושטת עזרה מקצועית לאדם בהכחשהיפית12/04/2012
שלום!
אימי סובלת מהתקפי זעם, ממינפולטיבות ומאובסיסיביות מוגזמת אשר פוגעת בעצמה ובסביבתה. המשפחה ביקשה ממנה מספר פעמים לטפל בעצמה אך היא מכחישה את חומרת מצבה, במקביל היא משקרת וטוענת שהולכת לטיפול אצל פסיכולוג אך כאשר בדקנו את העניין התגלה שהיא פנתה אליו פעם פעמיים. אני חוששת לבריאותה ולמשפחתי מכיוון שהיא פוגעת בהם. ניסתי לדבר עימה על הנושא מספר פעמיים ואף הצעתי לה לגשת לפסיכיאטר או רופא משפחה שיאבחן את מחלתה וייתאים לה את הטיפול הנכון אך היא מסרבת. מה ניתן לעשות בנושא על מנת לסייע לה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הושטת עזרה מקצועית לאדם בהכחשה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור16/04/2012יש לגבש עמדה משותפת בקרב בני המשפחה, ליזום פגישה משותפת ולהעביר מסר ברור כולל גבולות ותנאים( כמובן ברוח טובה עם מינימום עויינות וביקורתיות ככל שניתן).
לא פשוט כאשר יש התנגדות לטיפול, בהצלחה.
( ניתן לגייס אנשים אשר אמך סומכת ומאמינה ,כגון: רופא משפחה, שכנים, חברים...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשפוז כפוי
יפית25/04/2012לא ניתן לגשת לפסיכיאטר מחוזי על מנת שיאבחן את מצבה?
להוציא צו אישפוז בכפייה או דרך משטרה?
המצב כבר בלתי נסבל ואין עם מי לדבר.
היא טוענת בשקר שהיא הולכת לטיפולים וכאשר שוחחתי עם המטפל שלה למשברים נודע לי שבסך הכל הלכה אליו לפגישה אחת ושהדיווחים שמסרה לאנשי מקצוע הם שיקריים.
אחזור ואציין היא מזיקה לסביבה.
נראה לי שמדובר בסוג של פסיכופטיה.
כלפי הסביבה היא יכולה להיראות "נורמלית" היא בעלת תפקיד מכובד
אבל בדלתיים סגורות היא "משוגעת", מתעללת.
לצערי, כבת שלה גילתי את כל הדברים הרעים והמושחתים שהיא עשתה בכל השנים.
אני מוכנה לעשות כל שניתן על מנת שהיא תפסיק להזיק לי לאחי ולסביבה.
מחכה לתגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לנסות
שמוליק25/04/2012שלום יפית.
אינני רופא, אני כותב את התגובה על פי מה שידוע לי בנושא.
אפשר לכפות על בן אדם אישפוז כפוי אם הוא נמצא במצב פסיכוטי והוא מסוכן לעצמו או לסביבתו.
על פי מה שאת מתארת, נראה שאימך במצב כזה, ולכן ניתן לפנות לפסיכיאטר המחוזי כדי להוציא צו אישפוז בכפיה, אבל אני ממש לא יודע איך בדיוק עושים את זה.
לפני מספר שנים, הייתי במצב כזה, והשכנים הזעיקו את המשטרה, ובסופו של דבר אושפזתי בכפיה. זה ברור שמתי שהוא הפסיכיאטר הצחוזי חתם על צו אישפוז, אבל איך בדיוק הייתה השתלשלות העניינים - אינני יודע.
פניה למשטרה יכולה להועיל מצד זה שאם תהיה התרשמות שלא מדובר בבעיה נפשית - אז ניתן לטפל בבעיה בהיבט פלילי.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישפוז בכפייה. מה עושים?
יפית02/05/2012תודה
הגשתי תלונה במשטרה בהמלצת עו"ד.
אנסה לדבר גם עם פסיכיאטר מחוזי ולראות מה ייעשה בנושא.
למי שיודע מה היא פסיכופתיה זו מחלה מסוכנת חסרת מעצורים והכריזמה של האדם מבלבלת.
לפי ההגדרה של ה-DSM: אימי סובלת מפסיכופתיה ומהפרעת אישיות נרקיסיטית.
אני מקווה שאיש מקצוע יאבחן אותה וימצא לה טיפול מתאים.
רק תראו חלקיק תמונה ותבינו כמה היא יכולה להטעות... גב רותי שיו ruth shiv מתעסקת בגישור במשפחה והרסה את המשפחה שלה.
אני מקווה שזה חוקי אבל כבר לא איכפת לי העיקר שמשהו יעשה בנידון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתובות של פסיכיאטר מחוזי?
יפית15/05/2012שלום!
הגשתי תלונה במשטרה נגד "אימי", מצאתי עדים שמוכנים להעיד ולספר על חומרת המצב.
כעת נותר לי לגשת לפסיכיאטר מחוזי שיאבחן את חומרת המצב. אציין שנית, כרגע ישנה התנגדות לקבלת טיפול מצד רותי שיו.
כולי תקווה שהמשטרה תעצור לחקירה ותפנה את המקרה לרשויות המתאימות שמטפלות באנשים חולים ומזיקים שכאלה.
בכל מקרה, אני גם כן מעוניינת להפנות את התיק לפסיכיאטר מחוזי שיביע את דעתו המקצועית ויאבחן את מצבה של הגברת רות שיו (שלצערי הרב היא "אימי"). האישה גרה ביבנה (בין היתר) לאיזה פסיכיאטר מחוזי עליי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)