מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום, אני סובלת מחרדה חברתיתאוהב15/04/2012
והלכתי לפסיכאטר פרטי על מנת לקבל מרשם לכדורים. הוא נתן לי מרשם לכדורי ציפרקלס. אמר שאחרי חודש הכדורים יתחילו להשפיע. אומנם אני רק בתחילת הטיפול התרופתי, כחודש וחצי, אבל עדיין לא רואה שיפור אפילו לא מעט. מה שמוזר זה שלקחתי בשבוע הראשון חצי כדור והייתי במצב רוח אחר. יותר שמחה פחות חרדתית. עכשיו שאני שותה כדור שלם אני מרגישה כאילו חזרתי לאותו מצב שהייתי בלי הכדורים. נטולת אנרגיות, שמחה וחרדתית.
דבר נוסף שלא מובן לי ואשמח לקבל הסבר, בימים האחרונים יש לי התקפי סחרחורות ממש איומים. לא הפסקתי את הכדורים, אני שותה כל יום רצוף. ממה זה נובע?
מודה לך מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, אני סובלת מחרדה חברתית - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור16/04/2012קשה לדעת ללא בדיקה, יש לברר את המצב הגופני ראשית, לאחר מכן לברר את הנושא הנפשי, יש לשקול איזון התרופה ואולי שינוי .
SSRI לעתים מורידים את אפקטיביות הדופאמין במוח מה שמוביל לאפאטיה וקושי בהנאה, אך הנושא אינבידואלי ודורש בירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)