שלום, אני סובלת מחרדה חברתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, אני סובלת מחרדה חברתית
    אוהב
    15/04/2012

והלכתי לפסיכאטר פרטי על מנת לקבל מרשם לכדורים. הוא נתן לי מרשם לכדורי ציפרקלס. אמר שאחרי חודש הכדורים יתחילו להשפיע. אומנם אני רק בתחילת הטיפול התרופתי, כחודש וחצי, אבל עדיין לא רואה שיפור אפילו לא מעט. מה שמוזר זה שלקחתי בשבוע הראשון חצי כדור והייתי במצב רוח אחר. יותר שמחה פחות חרדתית. עכשיו שאני שותה כדור שלם אני מרגישה כאילו חזרתי לאותו מצב שהייתי בלי הכדורים. נטולת אנרגיות, שמחה וחרדתית.
    דבר נוסף שלא מובן לי ואשמח לקבל הסבר, בימים האחרונים יש לי התקפי סחרחורות ממש איומים. לא הפסקתי את הכדורים, אני שותה כל יום רצוף. ממה זה נובע?
    מודה לך מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום, אני סובלת מחרדה חברתית - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    16/04/2012

קשה לדעת ללא בדיקה, יש לברר את המצב הגופני ראשית, לאחר מכן לברר את הנושא הנפשי, יש לשקול איזון התרופה ואולי שינוי .
    SSRI לעתים מורידים את אפקטיביות הדופאמין במוח מה שמוביל לאפאטיה וקושי בהנאה, אך הנושא אינבידואלי ודורש בירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו