כדורי שינה וסיוטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי שינה וסיוטים
    נעה
    15/04/2012

סבלתי מדיכאון לפני כשנה ומאז אני מטופלת בסרוקסט,עובד מעולה,אין לי שום טענות.
    אני סובלת מבעיות שינה קשות-לא מסוגלת להירדם בכלל,ולא מצליחה לתפקד עד כדי קריסה.
    זה התחיל הרבה אחרי שהתחלתי לקחת סרוקסט אז הפסיכיאטרית אמרה שלדעתה זה לא קשור ורשמה לי בוןדורמין לחודש.לא עשה כלום.אבל פשוט כלום!
    התחלתי לקחת מירו-רק בשביל השינה,היא אמרה להתחיל מחצי ולעלות לשלם.זה עשה לי ממש רע פיזית,קרסתי לגמרי,אז ירדתי לרבע.זה עובד יותר קצת טוב.
    הבעיה היא שמאז שהתחלתי לקחת את הבון דורמין,וגם עכשיו כשאני לוקחת את המירו-יש לי חלומות משונים נורא,שממש מטרידים אותי ומפריעים ביומיום ומורידים משמעותית את איכות השינה,כי המחשבות שלי טרודות בשינה,ובגלל שיש גם סיוטים-אני נוטה להתעורר הרבה.
    חשוב לי לציין שעד לפני שלקחתי את הכדורים לא חלמתי בכלל,מעולם.
    או שחלמתי ואני לא זוכרת אף חלום מאז שנולדתי,או שפשוט לא הגעתי לשינה העמוקה,שנת החלום,בגלל בעיות השינה ואז הכדורים לכאורה 'פותרים' את הבעיה בכך שהם מאפשרים לי להגיע לשינה עמוקה,אך אז מגיעים הסיוטים.
    אני תוהה-מה אני אמורה לעשות?
    לפסיכיאטרית כבר אין תשובות בשבילי,כל הזמן אני קובעת אליה עוד תורים במקום להגיע רק פעם בשלושה חודשים,ועכשיו גם אין תור פנוי בחודש הקרוב ואני אובדת עצות.
    מה גם שבגלל שאני לוקחת רק רבע כדור-יש גם תופעות לוואי של הכדור,וגם איכות השינה ויכולת ההירדמות לא ממש עלו,בגלל הכמות המעטה של החומרים שנכנסים לגוף.
    סליחה על המגילה,הייתי חייבת לפרט כדי לקבל תשובה ובבקשה אל תפנו אותי לרופאה,כי היא לא פנויה ולא יודעת מה להציע!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורי שינה וסיוטים

הוספת תגובה

• עדיין מחכה לתשובה כלשהי..

נעה
    17/04/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו?

נעה
    18/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו? - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    19/04/2012

עניתי למעלה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין מחכה לתשובה כלשהי.. - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    19/04/2012

ראי לעיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורי שינה וסיוטים - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    19/04/2012

שלום נעה
    העלאת מינון המירו יכול להיות אפשרות טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו