לד"ר דוידאור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר דוידאור
    א'
    17/04/2012

שלום רב,
    שאלתי אותה לא מזמן על חוסר השפעה מלאה של 10 מ"ג ציפרלקס לאחר חודש וחצי של שימוש. ודיברת על בדיקה של תזונה וגורמי דחק.
    אשמח אם תוכל להרחיב על העניין... אני אישית לא שותה אלכוהול בכלל, לא מעשנת לא סיגרות ולא משתמשת בסמים ומעולם לא נגעתי בדברים הללו. כמו כן, כבר שנים שאינני שותה קפה או תה בכלל תחולת הקפאין. מה שכן, אני בחורה שאוהבת מתוק- ועל כן אני אוכלת לא מעט שוקולד(מריר וחלב), קורנפלקס ושוקו.... האם עליי להפסיק לאכול את הדברים הללו ? ואם כבר שוקולד, אז עדיף מריר או חלב?
    ולגבי סוכרים, האם עליי להפחית משמעותית? כלומר גם פחמימות כמו לחם וכאלה?

ולגבי גורמי דחק.. מה למשל?
    אני סטודנטית ולבלחץ מהצלחה שלי בלימודים וכאלה עקב החרדות... אז איך אפשר להתחמק מזה ? אני הרי לא אפסיק את לימודיי.
    סבלתי בעבר מבעיית דופק גבוה בלב ( SVT WPW) ונותחתי בגיל 13. החרדות הללו מחזירות אותי לאותה בעיה... כלומר אני מקשרת בין הדופק הגבוה לבעיה שהייתי לי וזה מכניס אותי ללחץ..
    עכשיו גם התחלתי לקחת יוטירוקס( תחליף של אלטרוקסין) מכיוון שיש לי תת פעילות בלוטת התריס קלה וחייבו אותי לייצב אותה בגלל הטיפול בציפרקלס למרות שרמות ה- TSH אינן גבוהות במיוחד... האם זה צעד נכון או שזה לא קריטי? כי הכדור יוטירוקס לא עושה לי הכי טוב.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר דוידאור

הוספת תגובה

• לד"ר דוידאור - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    22/04/2012

עניתי על התשובה.. ראי ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו