ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס
    א'
    18/04/2012

שלום,
    אני לוקחת 10 מ"ג ציפרלקס ביום כבר חודשיים ובמקביל התחלתי לקחת מזה שבוע יוטירוקס(תחליף של אלתרוקסין) עקב תת פעילות קלה של בלוטת התריס.
    מההתחלה הציפרלקס עייף אותי מאוד, אבל תופעה החמירה יותר מאז שהתחלתי לקחת את היוטירקס משום מה...
    האם שווה לקחת את הציפרלקס בערב? הפסיכולוג הקליני שלי הציע זאת.. ואם כן, אם למשל מחר אני אמורה לקחת בבוקר אז פשוט לקחת בערב במקום?
    השאלה היא האם זה אמור לשבש משהו.. להחזיר תופעות לוואי שהיו וכאלה? ואם אני רואה שזה עושה לי לא טוב, אפשר לחזור בלי בעיה לקחת בבוקר? זה לא יישגע את הגוף ?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס

הוספת תגובה

• ציפרלקס - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    19/04/2012

שלום
    כדאי קודם לאזן את הבלוטה..
    לפעמים כל הבעיה החרדתית הינה תת פעילות של הבלוטה..
    תרגישי טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל לא ענית לי על השאלה...

א'
    19/04/2012

לגבי האם לקחת בערב או לא...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל לא ענית לי על השאלה... - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    19/04/2012

את יכולה לקחת הציפראלקס בערב..
    תרגישי טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו