לד"ר דוידאור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר דוידאור

שלום אני בחור בן 31 מטופל ברספונד 6 מג עובד
    יש לי מחשבות דאגתניות שלא נותנות לי מנוח מה יהיה איתי בעתיד כמו לימודים בת זוג מתאימה לרדת במשקל להפסיק לעשן והמחשבות לא עוזבות אותי וגורמות לי לסבל נפשי וחוסר מצבי רוח וזה מאוד מאוד מפריע לי לתפקד יומ יומי ,
    אבקש תשובה עזרה לא יודע מה לעשות אני מיואש
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר דוידאור

הוספת תגובה

• אין מה לדאוג יותר מדיי

שמוליק
    22/04/2012

שלום גיל.

מנסיוני האישי (גם אני לקחתי ריספונד), נראה לי שהחששות שלך גדולות יותר מכפי שהן במציאות.

לגבי לימודים, לא צריכה להיות שום בעייה (פרט אולי ללימודי רפואה. אני זוכר שהיה על זה דיון בפורום הזה. ציינתי ששמעתי מהפסיכיאטרית שמטפלת בי שיש רופאים שמאובחנים במאניה-דיפרסיה, ועד כמה שידוע לי לא צריכה להיות עם זה בעייה).

לגבי הפסקת עישון, זה משימה שהיא בהחלט לא פשוטה, אבל לא נראה לי שיש קשר בין זה לבין לקיחת ריספונד.

מציאת בת זוג זו משימה שהיא קשה בכלל, ובפרט באמת צריך להתמודד עם הסטיגמה החברתית שיש על מי שלוקח תרופות פסיכיאטריות. בכל אופן, אני חושב שאתה צריך להסתכל על עצמך בצורה חיובית: התמודדת עם קושי, ובהחלט מגיע לך על זה קרדיט.
    אני חושב שכדאי שתהיה מודע לכך שהיכולת שלך להתמודד היא מעלה גדולה, והיא מאפילה על חסרון כזה או אחר של לקיחת כדורים.

אני מאחל לך כל טוב והצלחה רבה.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מה לדאוג יותר מדיי - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    22/04/2012

יש צורך לברר את מהות המחשבות, יש לברר גורמים פסיכולוגיים,סביבתיים, תהליך שיקוומי וכן תופעות לוואי. באם יש קושי להנות, ירידה במוטיבציה ורצייה , יש לברר תוספת כדור נוסף ( כגו אדרונקס) וכן מומלץ שיחות טיפוליות= טיפול תמיכתי בנוסף לתהליך שיקומי מסודר.( סל שיקום מגיע בנכות נפשית מעל 40% - מאפשר קורסים, תמיכה, אבחון מקצועי ועוד..)
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לרופא

יש כמה שאלות נוספות :
    איפה אפשר לקבל שיחות טיפוליות וטיפול תמיכתי ?
    הייתי רוצה לדעת את האבחנה המדויקת לגבי אם אני סכיזופרני או לא או שזה חרדה ?
    הייתי רוצה להגיע למצב של להפסיק אם כל הכדורים ולהיות רגיל ?
    איפה אני יכול לברר את מהות המחשבות ולקבל טיפול נכון לסבל ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לרופא - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    29/04/2012

יש לברר במסגרת קופ'ח או מרפאת משרד הבריאות הקרובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו