מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי התרופה ציפראמילניב29/04/2012
אני סטודנט בן 24 ולוקח את התרופה ציפראמיל כבר קצת יותר משנתיים.
זכורים לי בשנה שעברה המון מקרים שנרדמתי באמצע היום ושהרגשתי שהגוף שלי זקוק כל הזמן ל-8 שעות מינימום ואולי אפילו יותר (לא זוכר בדיוק).
רופא המשפחה אמר לי שאולי הסיבה לכך היא התרופה, באותה תקופה הייתי על מינון של כדור וחצי ביום.
כיום אני על מינון של 2 כדורים ביום ועדיין אני מרגיש שיש כאן יותר מסתם עייפות "רגילה".
לדוגמא:
בלילה בין שישי לשבת ישנתי 7 שעות (מ-2 ומשהו עד 9:15)
אתמול בלילה 5 וחצי שעות.
מכאן שהגוף בהחלט היה צריך להשלים שעות.
אז ישנתי שעה ומשהו בבוקר, ב-4 אחר הצהריים נרדמתי ל-*4 שעות שינה*!
השאלות שלי הן:
1. בהתייחס לדוגמה - הגוף שלי לא נסחף קצת עם "השלמת" השעות?
2. איך ניתן להמשיך ליטול ציפראמיל ויחד עם זאת למתן משמעותית את תופעת הלוואי הזו (במידה והעייפות באמת נובעת מהתרופה)?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב, עכשיו 23:00 בלילה ואני מרגיש
ניב29/04/2012עייף!
וזאת למרות שישנתי היום כמעט 4 שעות מ-16 ומשהו עד כמעט 20.
אולי גם הסטטיות של הישיבה מול המחשב תורמת לכך? למרות שזה לא נשמע לי משכנע מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי התרופה ציפראמיל - תגובה
ד``ר יעקב חרמון30/04/2012שלום ניב
טעות היא לשים את נושא השינה שלך על התרופה..
ישנם הרבה פקטורים נוספים המשפיעים שצריך להעריך גם אותם.
טעות נוספת היא שאתה ישן אחהצ..למה?
ממליץ לך לרכז את שנתך ללילה בלבד,בין 6-8 שעות ואז להעריך את משק התרופות שלך.
תרגיש טוב
בברכה
דר חרמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתמול ישנתי אחה"צ בגלל שהייתי
ניב30/04/2012מאוד עייף והיה לי קשה להחזיק את עצמי.
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)