השמנה מציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה מציפרלקס
    נטלי
    06/05/2012

לקחתי ציפרלקס כ4 שנים והיה לי מצויין. מסיבות שלא אפרט, הפסיכיאטרית המליצה לי לנסות וייפקס. לקחתי כמעט שנה, היה בסדר, אבל לא מוצלח כמו הציפראלקס. לפני כחודש וחצי חזרתי לציפרללקס בצורה הדרגתית ומפוקחת, ומאז אני עליתי במשקל בצורה לא רגילה. אני ממש מתוסכלת.אין שינוי בתיאבון אבל אני נפוחה מאוד בבטן ובפנים. האם ייתכן כי עכשיו הציפרלקס כבר לא מתאים לי? השמנה זה משהו שהוא בלתי נסבל מבחינתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה מציפרלקס

הוספת תגובה

• השמנה מציפרלקס - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    06/05/2012

שלום נטלי
    ההשמנה מגיעה מאכילה.
    התרופה גורמת לעליה בתאבון והאכילה גורמת לעליה במשקל..
    תרגישי טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובה - ציפרלקס והשמנה

נטלי
    07/05/2012

תודה על התשובה המהירה. אני במודעות מאוד גבוהה בכל מה שקשור לאכילה. אין שינוי בתיאבון, ואני לא אוכלת יותר. תוך כדי שינוי מוויפאקס לציפרלקס, חזר לי המחזור (אחרי שבוע שהוא הסתיים) ונמשך עוד שבוע. יכול להיות שיש שיבוש הורמונלי? אני לא יודעת מה לבדוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו