מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרלקסאורית12/05/2012
שלום,
אני נוטלת ציפרלקס כ- 5 שנים וזאת לאחר התקפי חרדה מאוד קשים, המינון במהלך ה- 5 שנים היה כ- 10 מ"ג. לפני כחודשיים וחצי היו לי כאבי ראש כל יום ולא הבנתי מה פשר העניין, יחד עם זה התחילו לי שוב החרדות המתבטאות בסחרחורות, קושי בלנשום, עייפות, לחץ, חוסר רצון ועניין מלעשות דברים. הלכתי לפסיכיאטרית שהמליצה שאעלה את המינון ל-15 מ"ג. כאשר הגעתיהביתה הבחנתי שהכדורים שנטלתי היו פגי תוקף ב- 8 חודשים והשלכתי שאולי כל מה שקרה זה עקב אי לקיחת כדורים ברי תוקף. מזה חודש ימים אני נוטלת 15 מ"ג ציפרלקס פעם ביום ואני עדיין מרגישה חרדה מאוד קשה, אני מרגישה מאוד רע ואין שיפור בכלל. התחלתי לעשות דיקור סיני וטיפול פסיכולודגייו ועדיין אני נמצאת במצוקה מאוד גדולה. מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס - תגובה
ד''ר אהוד רוזיצקי13/05/2012שלום, אורית.
כדאי לבצע הערכה רפואית כוללת לבירור התלונות השונות.
במידה ומצבך הגופני תקין, ייתכן כי התלונות הגופניות הינן ביטוי של חרדה.
יש לשקול החלפת טיפול תרופתי והתערבות פסיכולוגית בכיוון קוגניטיבי-התנהגותי או היפנוזה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)