ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס
    אורית
    12/05/2012

שלום,
    אני נוטלת ציפרלקס כ- 5 שנים וזאת לאחר התקפי חרדה מאוד קשים, המינון במהלך ה- 5 שנים היה כ- 10 מ"ג. לפני כחודשיים וחצי היו לי כאבי ראש כל יום ולא הבנתי מה פשר העניין, יחד עם זה התחילו לי שוב החרדות המתבטאות בסחרחורות, קושי בלנשום, עייפות, לחץ, חוסר רצון ועניין מלעשות דברים. הלכתי לפסיכיאטרית שהמליצה שאעלה את המינון ל-15 מ"ג. כאשר הגעתיהביתה הבחנתי שהכדורים שנטלתי היו פגי תוקף ב- 8 חודשים והשלכתי שאולי כל מה שקרה זה עקב אי לקיחת כדורים ברי תוקף. מזה חודש ימים אני נוטלת 15 מ"ג ציפרלקס פעם ביום ואני עדיין מרגישה חרדה מאוד קשה, אני מרגישה מאוד רע ואין שיפור בכלל. התחלתי לעשות דיקור סיני וטיפול פסיכולודגייו ועדיין אני נמצאת במצוקה מאוד גדולה. מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס

הוספת תגובה

• ציפרלקס - תגובה

ד''ר אהוד רוזיצקי
    13/05/2012

שלום, אורית.
    כדאי לבצע הערכה רפואית כוללת לבירור התלונות השונות.
    במידה ומצבך הגופני תקין, ייתכן כי התלונות הגופניות הינן ביטוי של חרדה.
    יש לשקול החלפת טיפול תרופתי והתערבות פסיכולוגית בכיוון קוגניטיבי-התנהגותי או היפנוזה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו