מאניה דיפרסיה ושאר ירקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאניה דיפרסיה ושאר ירקות
    יעל
    15/02/2008

מגיל 14 איני ישנה בלילות (כיום אני בת 19). אני זוכרת את עצמי נשכבת ב11, 12 בערך ונרדמת רק לפנות בוקר.. ההשערה שלי היא שיש לי הפרעות שינה, אך לפני חצי שנה בערך לא ישנתי טוב במשך שבועיים ובמשך 3 ימים רצופים מתוך זה בכלל לא ישנתי.. במשך תקופה זו הייתי מאד עצבנית, מתוחה, היו לי אלף מחשבות מתרוצצות, חסרת מנוחה, ואפילו אלימה. התאשפזתי עקב כך בבי"ח לחולי נפש והפסיכיאטרים קבעו שזה היה התקף פסיכוטי שנגרם ממחלת מאניה דיפרסיה.
    אני חושבת שהאבחנה שגויה, ורציתי לדעת אם זה יתכן שההפרעות בשינה הם לאוו דווקא תוצאה של מאניה דיפרסיה? ושהפרעות בשינה יכולות להביא להתקף פסיכוטי?
    אני מטופלת בדפלפט ובריספרדל ואני רוצה להפסיק. מה קורה אם מפסיקים את הטיפול בתרופות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאניה דיפרסיה ושאר ירקות

הוספת תגובה

• מאניה דיפרסיה ושאר ירקות

15/02/2008

אני ממליץ לקרוא באתר www.minclinic.co.il על מניה דפרסיה.
    הפרעות בשינה יכולות לגרום לשינויים מאוד חזקים במצב הרוח ואף למצב פסיכיטי. האם זאת הסיבה למשבר שעברת קשה מאוד לומר. אני ממליץ לך לעבוד עם הרופא המטפל כדי לענות על השאלות הכול כך חשובות שאת מעלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו