מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וייפאקסלירי14/05/2012
שלום, נטלתי במשך חודש וחצי ציפרלקס ובמשך שבועיים פריזמה(אני סובלת מהתקפי חרדה ומהפרעת חרדה כללית) ושתי התרופות גרמו לי לבעיות קשות בקיבה, ברגע שהפסקתי אותם התופעות חלפו, אך הן מאד עזרו לי מבחינה נפשית. כרגע הפסיכיאטר שלי רוצה שאני אתחיל לקחת וייפאקס במינון של 75 מיליגרם ליום, שני הכדורים שלקחתי היו כ20 מיליגרם. הוא אמר לי שאין אפשרות להתחיל ממינון נמוך ושמתחילים מכדור שלם וזה מאד מדאיג אותי, כי כשהתחלתי לקחת את שתי התרופות הקודמות הגוף שלי לא הגיב טוב (הקאות, בחילות, כאבי ראש, סחרורות) והייתי צריכה להתחיל ממינונים מאד קטנים ולהרגיל את הגוף שלי עד שעליתי למינון המלא. נשמע לי שלקחת כל יום כדור של 75 מיליגרם זה ממש מוגזם ואני מפחדת ממה שזה עלול לעשות לגוף שלי. אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וייפאקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור15/05/2012את מציגה רגישות ותופעות לוואי לסרוטונין.
וויפאקס ( אפקסור) במינונים נמוכים פועל כמעט בלעדית על סרוטונין.
כדי להשיג השפעה של נוראדרנלין , יש לעלות מינון מעבר ל 150 מ''ג, במצב זה ההשפעה של בסרוטונין חזקה וסביר שתרגישי בתופעות לוואי במיוחד על רקע רגישות ותופעות לוואי הנ''ל.
לדעתי, מירו, עם השפעה סדטיבית מרגיעה, יהיה עם פחות תופעות לוואי ומומלץ יותר.
( כמובן שלמירו תופעות לוואי ייחודיות ויש לישקול זאת עם רופא מטפל).
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)