וייפאקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וייפאקס
    לירי
    14/05/2012

שלום, נטלתי במשך חודש וחצי ציפרלקס ובמשך שבועיים פריזמה(אני סובלת מהתקפי חרדה ומהפרעת חרדה כללית) ושתי התרופות גרמו לי לבעיות קשות בקיבה, ברגע שהפסקתי אותם התופעות חלפו, אך הן מאד עזרו לי מבחינה נפשית. כרגע הפסיכיאטר שלי רוצה שאני אתחיל לקחת וייפאקס במינון של 75 מיליגרם ליום, שני הכדורים שלקחתי היו כ20 מיליגרם. הוא אמר לי שאין אפשרות להתחיל ממינון נמוך ושמתחילים מכדור שלם וזה מאד מדאיג אותי, כי כשהתחלתי לקחת את שתי התרופות הקודמות הגוף שלי לא הגיב טוב (הקאות, בחילות, כאבי ראש, סחרורות) והייתי צריכה להתחיל ממינונים מאד קטנים ולהרגיל את הגוף שלי עד שעליתי למינון המלא. נשמע לי שלקחת כל יום כדור של 75 מיליגרם זה ממש מוגזם ואני מפחדת ממה שזה עלול לעשות לגוף שלי. אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וייפאקס

הוספת תגובה

• וייפאקס - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    15/05/2012

את מציגה רגישות ותופעות לוואי לסרוטונין.
    וויפאקס ( אפקסור) במינונים נמוכים פועל כמעט בלעדית על סרוטונין.
    כדי להשיג השפעה של נוראדרנלין , יש לעלות מינון מעבר ל 150 מ''ג, במצב זה ההשפעה של בסרוטונין חזקה וסביר שתרגישי בתופעות לוואי במיוחד על רקע רגישות ותופעות לוואי הנ''ל.
    לדעתי, מירו, עם השפעה סדטיבית מרגיעה, יהיה עם פחות תופעות לוואי ומומלץ יותר.
    ( כמובן שלמירו תופעות לוואי ייחודיות ויש לישקול זאת עם רופא מטפל).
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו