חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    אבי
    16/05/2012

שלום .
    בן 34 . ברקע PAF . מטופל תרופתית .
    לפני כשלוש שנים החלה אצלי תופעה של ראש ''מרחף '' חוסר שיווי משקל ולעיתים תחושת קדם עילפון . - התופעה הזאת '' תוקפת '' אותי לסירוגין .
    כלומר , יכול להיות כמה חודשים שאני מרגיש את זה יום יום ולאורך כל היום ויכולה להיות תקופה רגועה יותר .
    פניתי לא.א.ג ששלל בעיה בתחומו . פניתי לנוירולוג ששלל אף הוא בעיה בתחומו . ביצעתי סיטי מוח שיצא תקין . פניתי לקרדיאולוג שהחליט להפסיק לי תרופה מסויימת שהיתי נוטל (וורפרס ) אבל אין שיפור בתופעות שלי.
    אני חייב לציין שאני טיפוס מאוד לחוץ וחרד.
    כל בעיה בריאותית שלי או של בני משפחתי מכניס אותי ללחץ אימים . אני עובד בעבודה לחוצה וכ''ו.
    שאלתי היא , האם תופעות אלו שאני מרגיש '' מתאימות '' למצב של חרדה ולחץ ? או שעליי להמשיך לחפש בכיוונים אחרים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• חרדה - תגובה

ד''ר אהוד רוזיצקי
    17/05/2012

שלום אבי.
    קודם כל לאור נוכחות הפרעת קצב הייתי מבצע בירור רפואי מקיף כולל הולטר אקג והולטר ל"ד.
    במידה והבירור הרפואי לא מוצא תשובה ואבחנה רפואית מתאימה ייתכן כי מדובר בתסמינים גופניים של הפרעת חרדה.
    במקרה זה יש לשקול טיפול תרופתי הרגעתי וטיפול בתרופה נוגדת חרדה ודיכאון וכן טיפול קוגניטיבי-התנהגותי. לעתים התערבות של טיפול בהיפנוזה עוזרת גם כן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו