מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש לי בעיה?מיכל20/05/2012
בת 33 נשואה יש לי שני ילדים ובעל מדהים יש ביננו אהבה קשר טוב, חברות....בתחילת הקשר בעלי היה מחזר ומרעיף אהבה שאין לתאר זה גרם לי להרגיש טוב עם עצמי מלאת ביטחון זה נראה כאילו שהיחס שלו אליי משפיע על מצב הרוח שלי. היום לאחר מס שנים של נשואים החיזורים פחתו,, הם ישנם רק במינון נמוך יותר מאז מזה תקופה ארוכה שאני מתוסכלת מזה ואני מחפשת את החום שלו בכל דרך אפשרית נעשתי קנאית...הבטחון שלי ירד קצת, קשה לי להסתובב איתו במקומות עם המון אנשים כמו קניון למשל שמא לא יסתכל על בחורות יפות ממני.,.זה פשוט מכאיב לי מאד. אין לי מושג איך הבעיה הזאת נוצרה אצלי מה שכן היא לא הייתה בעבר בתקופה שהוא היה מראה יותר אהבה ...כדיברנו על זה טוען שהוא כן מראה וכן מחזר רק שהשגרה ילדים עבודה זה מה שגורם לפעמים לדאיכהברמת החיזורים. הבעיה שלי היא כזאת אני כל הזמן מתעסקת עם עצמי באיך להיות יותר יפה על מנת למשוך את תשומת לבו אליי ...אני מתעסקת בזה כל היום, יש לי מאין מחשבות טורדניות שהוא מסתכל על אחרות שאני לא מספיק יפה בשבילו ...אני כבר עייפה מהמחשבות הטורדניות הללו. אני לא יודעת למה זה כל כך חשוב לי למרות שיודעת שזה תפל...קשה לי נורא אני כל הזמן במתחים ולא נהנת מדברים שעושים יחד עם המשפחה אני תמיד בודקת אותו אם מסתכל על אחרות אם מסמס לי כמו בעבר ..מעמידה אותו במבחנים אני מחפשת דרכים שיוכיחו לי שהוא אוהב אותי בעוצמות כמו פעם ...הוא טוען שהכל בראש שלי. למה אני כל כך תלויה באהבה שלו למה זה חשוב לי? האם זה מצריך טיפול תרופתי? זה מפריע לי מאד כי זה גורם למתחים ולריבים סתמיים ביננו. אודה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש לי בעיה? - תגובה
ד``ר יעקב חרמון20/05/2012שלום לך
נראה שהדבר קשור לאישיותך (קבוצה b)ולא נראה שדורש טיפול תרופתי-על פניו.
ממליץ שתגשי ל'שיחות' לבירור.
תרגישי טוב
דר חרמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל20/05/2012תודה רבה על תשובתך המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)