סאפריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סאפריס
    יונתן
    25/05/2012

לאחרונה נרשמה הסאפריס לטיפול, 10 מ"ג פעמיים בערב בהפרש של 4 שעות כל אחת.

ברגע שאני לוקח אותה היא מאוד מרדימה אותי עד כדי כך שאני מתקשה לקום אחרי 4שעות כדי לקחת את הכדור השני.

מה תוכל לספר על התרופה כדי להקל עליי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סאפריס

הוספת תגובה

• עייפות - תופעת לוואי ידועה

שמוליק
    28/05/2012

שלום יונתן.

אינני רופא. מנסיוני האישי, עייפות היא תופעת לוואי ידועה של התרופות האנטי-פסיכוטיות בכלל ושל סאפריס בפרט. לא קיבלתי את התרופה הזו, אבל קיבלתי מספיק תרופות אנטי-פסיכוטיות, כך שאינני מאמין שקיימת איזו תרופה אנטי-פסיכוטית שלא תרדים אותי. יש מטופלים אחרים שהתרופות האלה אינן מרדימות אותם כל כך, אבל ישנם הרבה מטופלים שסובלים מעייפות.

כל טוב.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סאפריס - תגובה

ד''ר אהוד רוזיצקי
    28/05/2012

שלום יונתן.
    סאפריס הינה תרופה חדישה יחסית לטיפול אנטי-פסיכוטי. כמו כל תרופה אנטי-פסיכוטית עלולה לגרום לת. לוואי של עייפות בתחילת טיפול.
    ייתכן כי יש צורך למתן מינון בתחילת טיפול.
    ממליץ להתיעץ עם פסיכיאטר מטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סאפריס

יונתן
    28/05/2012

תוכל לספר לי עד כמה יעילה הסאפריס מבחינת מניעת הפסיכוזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו