התקפי חרדה והקשר לסכיזופרנייה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה והקשר לסכיזופרנייה דחוף
    רלי
    27/05/2012

שלום,

מזה כמה חודשים אני יוצאת עם בחור שדיווח לי שהוא סובל מהתקפי חרדה , סיפור של 7 שנים , שמתוכם חווה כ- 4 פעמים התקפי חרדה . הוא מטופל בציפרלקס. הבחור בן 45 אינטלגנט, אקדמאי ונעים באופן כללי

אשמח אם תשיב לי על שתי שאלות אלו :

1. התקפי חרדה מעודדים לתווך רחוק יותר מחלת נפש ...התדרדרות ? האם זה סוג של מחלת נפש

2. אבי חולה במחלת נפש (סכיזופרנייה פרנואידית) האם יש סיכוי שאם אנשא לבחור יגבר הסיכוי לילד עם בעיות נפשיות? האם כדאי לוותר על הקשר איתו מחשש לעתיד ...חוששת מהבאות ולא יודעת מה לעשות?

תודה ומחכה לשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תורשה של מחלות נפש

שמוליק
    28/05/2012

שלום.

השאלה הזו כבר נשאלה אין ספור פעמים באתר הזה...

חפשי את התשובה.

כל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקפי חרדה והקשר לסכיזופרנייה דחוף - תגובה

ד''ר אהוד רוזיצקי
    28/05/2012

שלום רלי.
    הפרעות חרדה כגון התקפי חרדה או פאניקה אם זו כוונתך הינם שכיחות באוכלוסייה, ניתנות לטיפול בהצלחה רבה, ואינו נחשבות להפרעות פסיכיאטריות קשות.
    סכיזופרניה נחשבת להפרעה בעלת מרכיב תורשתי וקיים סיכון מוגבר יותר ללקות בסכיזופרניה כאשר בן משפחה בדרגה ישירה לוקה בה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו