מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- SSRI - שכחנות לטווח הקצר ופיזורעומריקו28/05/2012
שלום רב,
מזה שנה וחצי שאני נוטל לוסטרל 50 מ"ג (ולמיקטל).
אני חושב שתמיד הייתי בן אדם ששוכח דברים. אך נראה לי שלאחרונה הבחנתי שאני די מפוזר ושוכח דברים לטווח הקצר.
אין לי בעיות של זכרון של מה עשיתי בכמה ימים האחרונים. כלומר, ניסיתי לשחזר את כל מה שעשיתי מיום רביעי בבוקר עד היום (יום ראשון), והאמת שהצלחתי להזכר ברוב וגם זכרתי פרטים, שזה די הפתיע אותי.
אבל ביום יום, אני יכול לשכוח דברים קטנים וטיפשיים. אני מאבד דברים כי אני לא זוכר איפה שמתי אותם. רציתי להתקשר לחבר שלי כדי לשאול אותו משהו לגבי העבודה שהוא הציע לי, התקשרתי אליו, דיברתי איתו ובסוף אחרי שניתקתי קלטתי ששכחתי לשאול אותו בכלל על העבודה.
יש לזה קשר לSSRI או ללמיקטל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SSRI - שכחנות לטווח הקצר ופיזור - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור28/05/2012לא אמור להיות קשר חד משמעי לזיכרון קצר.
יש לברר גורמים נלווים, לחץ דם , עייפות, בעיות שינה , מצב דיכאוני וחרדה לא פתורים , מצב גופני ( מחלת הנשיקה ... ) ניורולוגי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)