מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה עליי לצפותנטלי29/05/2012
בעלי אובחן כסובל מהפרעה דלוזיונית ונוטל זיפקרסה 15 מל' לפני השינה נאמר לו להעלות ל20 מל' אבל ההתנהגות שלו רוב הזמן חסרת היגיון ותוקפת עם המשפחה הקרובה לעומת זאת הוא עצמאי ומצליח אכשהו לתקשר עם זרים טוב יותר השאלה שלי האם ייתכן שהאבחנה לא נכונה לאחר 26 ימים באישפוז יום בקפלן והאם מצבו יכול להחמיר , וגם האם יש איזה שהוא סיכון להיכנס להריון אני פשוט בין הכיסאות אני לפעמים ממש מרחמת וכואבת על הסבל שלו כי הוא בסך הכל מסכן שהוא עובר את מה שהוא עובר ולפעמים הוא יכול לעצבן עד כדי שינאה הוא פשוט אומר דברים שיכולים להוציא אותי מן הדעת איך מתמודדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה עליי לצפות - תגובה
ד''ר אהוד רוזיצקי29/05/2012שלום נטלי.
התמודדות עם בן-זוג הסובל מהפרעה פסיכוטית הינה מורכבת ולא פשוטה.
כדאי להוות מערכת תמיכה בלתי-שופטת תוך ניטור מתמשך, הערכת מסוכנות והקפדה על טיפול תרופתי ומעקב פסיכיאטרי סדיר.
ישנן עמותות וקבוצות תמיכה למשפחות חולים פסיכוטיים. כדאי להיעזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה
נטלי29/05/2012ראיתי שאתה גם עושה היפנוזה האם זה מומלץ אם כן אשמח להגיע ,ניסנו טיפול אלטרנטיבי בשיטת התת מודע בדיקור אך ללא כל הצלחה כמה הית רוצה את בעלי בחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהיי חזקה
חסוי07/06/2012יש לי את אותה בעיה, תשמעי את לא תצליחי לשכנע אותו להתאשפז, או שתסבלי בשקט ואל תגיבי ותחממי אותו עוד יותר (נשמע כמו משימה מאוד קשה) או שתלכי קרובים ותתקשרי מדי פעם או שתקראי למשטרה ואני לא בטוח שזה יעזור כי אם הוא עם אחרים בסדר ואיתך לא והסיבה שכל מה שאנשים קרובים עיצבנו אותו צפים לו כך הוא יתנהג גם עם המשטרה הם ילכו והמצב יחמיר, עוד כמה זמן הוא יצא מכלל שליטה ויבקש ממך לקחת אותו למיון לבד, הכי טוב שפשוט תלכי לקרובים אבל חשוב שמישהו ידע מה קורה איתו, אם את נישארת בבית את צריכה להיות ממש אישה מיוחדת, אם הוא אלים חשוב שהוא יגיע לפחות לבית חולים רגיל כי משטרה לא תיקח אותו סתם הוא יכול לצעוק ברחוב שהוא ראש הממשלה ואף אחד לא יקח אותו אם הוא נוגע בך חלילה תגידי שהוא שבר משהו כדי שיקחו אותו לבית חולים חבל על החיים שלו שיקחו אותו לאגף מיוחד בכלא או בית חולים שהוא יותר גרוע מכלא ועוד משהו הכל יעבור וגם בבית החולים תהיה תקופה לא פשוטה כישתחרר עוד יותר קשה כל הסיפור נע בין חודש לשנה עד שיחזור בערך חצי שנה ואל תאשימי אותו לא סתם התחתנת איתו הוא בנאדם טוב, כרגע הוא לא מאוזן אם מתעצבן עליך משטיות זה לא אומר שהוא שונא אותך אלא כי הוא מרגיש ממש לא טוב אבל ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נטלי07/06/2012בעלי ממש לא אלים אני אוהבת אותו אהבה אמיתית ולא פעם הוא אמר לי שאם לא היתי איתו הוא לא היה מצליח ולא היה רוצה לטפל בעצמו אבל אני אלמד את המחלה הזאת טוב טוב היא לא תצליח להרוס את בעלי למרות שזה נפשית קשה אבל צריך עם כל דבר לדעת לחיות טוב רע יפה מכוער בכל אופן מאחלת גם לך שתתחזק ותחיה כמה שיותר לטפל חוץ מהכדורים גם רפואה אלטרנטיבית הדיקור מאוד עוזר מסאז גם כל דבר שמרפא את הנפש הוא טוב וכל הטיפולים האלה תורמים להרגשה נפלאה אפילו אם רק בזמן הטיפול או שעה אחרי כל דקה שאתם מרגישים טוב חשובה מומלץ בחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטלי
חסוי07/06/2012עצה שלי, שהוא בא מהעבודה תכיני לו אוכל, תשדרי לו רוגע, ביטחון, כל דבר שהוא אומר ומעליב אותך תדעי שזה לא הוא! זה אדם אחר אדם שלא סתם קשה לו אלא מאוד קשה לו מהסיבה שהוא לא רגוע, הוא במצב של מלחמה מתמדת, שזה יעבור לו אין לך מושג כמה הוא יתחרט על זה הוא יבקש סליחה פעמיים שלוש כי לוא יבוא לו לזכור את התקופה ולדבר אבל יחוש כאב גדול בלב הרבה זמן, תעודדי אותו על כל דבר טוב שהוא עושה, תצאי איתו לטיולים בפארקים, איפה שיש נוף מרגיע, תעשי איתו דברים שאתם אוהבים, אם נידמה לו שמישהו נגדו והוא שואל אותך כל מיני שאלות תעשי כך שלא יהיה לו שום ספק שהכל כשורה וכולם אוהבים אותו, אני לא יודע בדיוק אילו דברים לא הגיוניים הוא חושב אבל אם הוא אומר לך כל מיני דברים הזויים ומבקש אותך לאמת את הדברים תבהירי לו בלי צחוק שהכל בסדר והכל רגיל, כמובן בלי וויכוח אם הוא נעול על משהו אין טעם, בקיצור תהי
חזקה במצבים כאלו גם פנייה לאל לא תזיק, היא אף פעם לא מזיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נטלי07/06/2012אני מודה לך וכל מה שכתבת אני משתדלת ליישם כי עברתי שנה וחצי של גהינום עד שירד לי האסימון והבנתי שזה לא הגבר שהתחתנתי איתו תודה לך שוב ותמשיך לחזק אנשים זה עוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)