רידזין-בבקשה תעזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רידזין-בבקשה תעזרו לי
    luisa
    30/05/2012

שלום אני נוטלת פבוקסיל 250 מ"ג ומודאל 50 מ"ג לסרוגין.
    הפסקתי מודאל למשך 4 ימים ,ובמקום זה בשילוב עם הפבוקסיל רידזין 30 מ"ג.
    הפסקתי את הרידזין לאחר 4 ימים,כי התופעות היו קשות מאוד.
    עכשיו יומיים כמעט ללא הרידאזין וחזרתי לפבוקסיל ומודאל.
    שאלתי היא כזו:
    למה יש לי עדיין תופעות לוואי קשות ,הרי אני כבר יומיים ללא הרידזין.
    זרמים בגוף,חרדות איומות יותר התגברו,הרגשת קיפאון בגוף,יובש בלשון,קושי לנשום,דפיקות לב מואצות,מרגישה תחושה של עילפון,בילבול וחוסר ריכוז,כאבי גב אין לי מושג איך זה ,אני לעיתים יושבת כמו פסל משהו מוזר ,הרגשה של כאילו עשו לי קצר בראש והוא נדפק.אני פוחדת להישאר לבד בבית,שמא אתעלף וקשה לי לעמוד על הרגליים ,כאילו אני מרגישה שאין לי רגליים ,מפחיד ביותרץ
    עקצוצים בכל הגוף פעם ברגל פעם בבטן וכו.מטושטשת מאוד גם.חוסר ריכוז.
    מה אפשר לעשות בכדי שהחומר ייצא מהגוף מהר כבר?אני שותה מלא מים.
    האם זה יעבור או שזה משהו מסוכן ויישאר לתמיד?
    בבקשה עזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רידזין-בבקשה תעזרו לי

הוספת תגובה

• הפסקת תרופות

שמוליק
    30/05/2012

שלום לואיסה

גם אני החלטתי להפסיק תרופה אנטי-פסיכוטית אחרי שסבלתי מתופעות הלוואי הקשות שלהן, ובעיקר עייפות.

רידזין היא גם כן תרופה אנטי-פסיכוטית, וכשניסיתי להפסיק את התרופה האנטי-פסיכוטית ב"מכה", גם אני הרגשתי הרגשות כאלה.

חשוב לי להדגיש שהבעייה עלולה לחזור, אבל זה ממש לא בטוח. וחוץ מזה, אם את סובלת מתופעות הלוואי - זו בהחלט יכולה להיות סיבה טובה להפסיק.

כדי שתופעות כאלה שאת מתארת לא יקרו, צריך להוריד את המינון בהדרגה עד להפסקה מוחלטת. הפסקה מיידית עלולה לגרום לתופעות כאלה.

כל טוב.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רידזין-בבקשה תעזרו לי - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    05/06/2012

קשה לענות ללא בדיקה רפואית, תחילה יש לפנות לרופא משפחה ולברר את המצב הגופני, בדיקות דם, אקג וכו... התופעות אמורות לחלוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום!

אני
    07/06/2012

להפסיק או להוריד תרופות מותר אך ורק בהדרגה ועם אישור של פסיכיאטר מטפל. הורדת תרופות במכה מביאה לתופעות לוואי והורדת תרופות ללא פסיכיאטר מטפל - זו סכנה לארוע פסיכוטי נוסף!!אני מקבל את אחת התרופות הישנות - הלידול. תופעות הלוואי שאני סובל מהם - הם רק אי שקט. כשקיבלתי גאודון - שזו למעשה תרופה יותר חדשה ואמורה להיות עם פחות תופעות לוואי - הרגשתי איום ונורא כמוך. הסיבה נעוצה בזה שלכל אחד - תגובה שונה לתרופות שונות.לאחד מתאימה תרופה חדישה ולשני אולי תתאים הישנה פחות. אני ממליץ לך להמשיך לקבל תרופות בדיוק כמו שאמר לך הפסיכיאטר המטפל שלך - ובמקביל לקבוע אצלו פגישת ייעוץ ולשקול החלפת התרופות ותרופות אחרות.אם הלידול אני חושב שתסבלי הרבה פחות. לפחות אצלי זה ברוך השם ככה. תנסי להחליף תרופות עם הפסיכיאטר המטפל שלך.

תרגישי טוב,

אנונימי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו