מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגיע הזמןחסוי07/06/2012
שלום אני לוקח 1.5 מליגרם זיפקרקסה כבר שנה שזה קצת מאוד, פעם הייתי לוקח 5 ואפילו 7.5 ודפלפט, אין לי כסף לפסיכיאטר ואין לי זמן לחכות לתור למרפאה בנוסף לא הייתי שם 4 שנים, אני מתכוון להפסיק את הכדורים, השאלה שלי האם כדאי לי להפסיק מהיום הכל ביחד או שלהפסיק בהדרגה, זיפרקסה אני יעיף כבר היום כמה כבר אפשר להוריד, השאלה עם הדפלפט אני לוקח 4 של 200 האם להפסיק אותם בבת אחת או שכל יום אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת תרופות
שמוליק07/06/2012שלום.
אני מציין שאינני רופא, וגם אני החלטתי על דעת עצמי להפסיק את התרופות אחרי שסבלתי מתופעות הלוואי שלהן.
אם כבר החלטת להפסיק את התרופות, אני רק מציע שתהיה עם יד על הדופק ואם תראה שהמצב מחמיר, אז תשקול לקחת תרופות לאיזה זמן עד שתהיה התייצבות (ואח"כ אפשר לחשוב שוב פעם להפסיק).
1.5 מ"ג זיפרקסה ליום זה מינון מספיק נמוך, ונראה לי שאפשר להפסיק את הזיפרקסה במכה. אילו היה מדובר במינון גבוה יותר, צריך להפסיק בהדרגה.
לגבי הדפלפט, מכיון שתופעות הלוואי שלה יותר נסבלות, אז אפשר להוריד יותר בהדרגה. נראה לי שאפשר להוריד 100 מ"ג לשבוע.
כל טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק תודה
חסוי07/06/2012למרות שקשה לי ואני מגיש שנעשה לי עוול כי לא היה לי את המחלה
והיא נוצרה כתוצאה מזה שסתם דחפו לי כדורים ואחרי שנה התפרצה
המחלה כי הכדורים עשו לי נזק ועברתי ממש דברים קשים, למרות שאני
מרגיש שאני מכניס לעצמי זבל כבר כמה שנים עדיין אם המצב יחמיר
אני יקח אותם הבעיה שאני מפחד מאוד מהדפלפט ומזה שאני אשן
פחות תכלס אני צריך כדורים לשינה כי כשאני יושן אני רגוע ואם אני לא
ישן אני יהיה עצבני כנראה אבל הכדורים לשינה זהו גם סליחה על
הביטוי זבל כימי חבל שאנשים כמוני שהם מעל הממוצע ומצליחים
משמשים עכברי מעבדה הרי גם אם היתה תרופה שמרפאת לגמרי
לא היו נותנים לי אותה, זאת תעשייה ענקית של כסף, קשה מאוד
להיות עם אצבע על הדופק כי יש תקווה גדולה מאוד לצאת מזה
כשאני ארצה להתחתן בקרוב העזרה ה' מה אני יגיד לה? אני לוקח
5 דפלפט זה סתם כדורים תחשבי שאלו סוכריות מציצה וחותך
את הזיפרקסה של ה-5 עד שכנעט לא נשאר כלום אני משוגע מיוחד
לא כבד משוגע לייט, חלאס צריך שיהיה תחליף לדבר הזה שהם ימצאו
דרכים אחרות הרי גם הילדים של הפסיכיאטרים יכולים לסבול מזה
אני לא בטוח שכל פעם שהילד שלהם לא מקשיב להם הם אומרים
לו בא חמוד אתה נראה לי קצת מתוח בא תקבל זריקה קטנה תהיה
קשור כמה שעות אבא מומחה הוא למד כמה שנים טובות ויש
באמת מטפלים טובים בארץ לא כולים רעים אבל הרעים הם הרוב
ובגללם הרבה סובלים, צריך ממש לעשות שינוי, המקום היחיד שמטפל
טוב וגם הוא טעון שיפור זה תל השומר כל השאר אין מה לדבר אולי
שלוותה גם לא הייתי שם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הדפלפט - זה לא כדור שינה
שמוליק10/06/2012שוב פעם שלום.
הדפלפט הוא ממש לא כדור שינה. אולי הוא קצת מרדים. בוודאי הרבה פחות מהתרופות האנטי-פסיכוטיות. זו תרופה שבמקורה ניתנה לחולי אפילפסיה.
לגבי קשר זוגי. אני חושב שאתה ממש לא צריך לחשוש מזה שאתה לוקח כדורים.
קודם כל, אני חושב שאתה צריך להרגיש גיבור בכך שהתמודדת עם הבעיה. ההתמודדות עם הסטיגמה החברתית היא התמודדות שיהיה צורך להמשיך ולהתמודד איתה בעתיד. אתה צריך להיות גאה בעצמך בהתמודדות הזו. גם מי שלוקח כדורים צריך להיות קודם כל גאה בהתמודדות שלו.
גם אני מחפש בת זוג, וזה בהחלט לא קל. אבל קודם כל אני שלם עם עצמי, ואני בהחלט רוצה מישהי שתהיה גאה בי בהתמודדות שהתמודדתי, הן עם הבעייה והן עם הסטיגמה.
זה לא פשוט. צריך להתאזר בהרבה מאד סבלנות.
בהצלחה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק בהצלחה
שרון סטון22/06/2012שמוליק אתה מקסים בטוחה שתמצא בת זוג איכותית כמוך במהרה,
ואני מכירה כמה זוגות שאחד מבני הזוג חולה במחלת נפש ובן הזוג תומך בו ויודע,
חז ק ואמץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק אתה מקסים
שרון סטון22/06/2012שמוליק כל הכבוד לך על השמעת קולך ונתינת דעתך חזק ואמץ.
ורק בריאות אמן אמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיע הזמן - תגובה
ד''ר אהוד רוזיצקי10/06/2012שלום רב.
קודם כל ממליץ לך להיבדק ע"י פסיכיאטר ולהיות במעקב מסודר ולא להפסיק טיפול תרופתי.
הפסקת טיפול תרופתי פסיכיאטיר שלא בהמלצת פסיכיאטר מובילה בד"כ להחרפת המצוקה הנפשית.
שנית, ללא קשר להחלטתך אסור להפסיק דפלפט בפתאומיות שכן עלול להיות סיכון להפרעות אפילפטיות ולפרכוס. יש צורך להפסיק בהדרגה ותית פיקוח ומעקב רפואי.
לגבי זיפרקסה, כנ"ל. הפסקת תרופה עלולה לגרום להחמרה פסיכוטית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיע הזמן - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/06/2012לא נכון לתת המלצות להפסק טיפול תרופתי ללא פיקוח רופא.
המלצתי , תתיעץ , אפילו עם רופא משפחה , ותעשה זאת תחת פיקוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)