מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אישפוז כפויחסוי07/06/2012
שלום אם בנאדם ברח ממחלקה פסיכיאטרית כשהיה בצו או בכפייה מה עושים איך מחפשים אותו?, באים משטרה או באים אחים עם חלוקים? בנוסף אם לא מצאו את אותו אדם ואחרי שנה נגיד הוא כבר נורמאלי מה עושים לו מחזירים אותו לבית החולים?
בנוסף למי מגיע המידע הרפואי על החולה? למשרד הביטחון זה בטוח מגיע גם למרב"ד האם זה מתעדכן אצלם כל פעם? בא נגיד יש לי חברה שצריכה לעבור בדיקה ברישוי, האם הם יודעים שהיא היתה מאושפזת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
שמוליק07/06/2012שלום.
אינני רופא.
אני מניח שהמשטרה אמורה לטפל במי שנמצא באישפוז בכפייה וברח.
אינני יודע לומר למי בדיוק המידע עובר, אבל בכל אופן, אני בטוח שלא צריך לפחד מזה יותר מדיי.
לגבי הוצאת רשיון. ישנה שאלה: "האם אתה סובל מהפרעות נפשיות?", וגם אם התאשפזת, זכותך לא להסכים עם מה שהרופאים חושבים או מה שהחברה חושבת ולענות לשאלה הזו בשלילה (כפי שאני עשיתי בזמן שרציתי להוציא רשיון נהיגה, וזה היה אחרי אישפוז). השאלה היא האם הרופא שיחתום על הטופס יסכים איתך או לא. אצלי, הרופאה ענתה בשלילה על השאלה הזו. לא לקחו אותי לשום בדיקות מעבר לזה.
אני רוצה לציין שגם אחרי אישפוז וגם אם עונים על השאלה ההיא בחיוב, זה עדיין לא מונע להוציא רשיון - תלוי בנסיבות. אין שום סיבה שלא תוציא רשיון רשיון נהיגה.
אם כבר השאלה הזו עלתה לדיון, אז אני בטוח שניתן אפילו להוציא רשיון לנשיאת נשק אחרי אישפוז, לפחות ברמה העקרונית.
כל טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמוליק
חסוי07/06/2012יש לי רשיון, עוד חסר שלא היה לי רשיון, לגבי רשיון לנשק זה כבר סיפור אחר זאת כבר בעיה, כי זה קשור למשרד הביטחון, יש דרכים להוציא אבל הן לא שיגרתיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישפוז כפוי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/06/2012יש צו החזרה - וכן יש עזרה של המשטרה ביחד עם אחים מאשפזים.
המידע חסוי , זמין לאירוגנים ממשלתים בלבד, זמין בין רופאים מטפלים וכן כאשר המטופל חותם על וויתור סודיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)