אישפוז כפוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישפוז כפוי
    חסוי
    07/06/2012

שלום אם בנאדם ברח ממחלקה פסיכיאטרית כשהיה בצו או בכפייה מה עושים איך מחפשים אותו?, באים משטרה או באים אחים עם חלוקים? בנוסף אם לא מצאו את אותו אדם ואחרי שנה נגיד הוא כבר נורמאלי מה עושים לו מחזירים אותו לבית החולים?
    בנוסף למי מגיע המידע הרפואי על החולה? למשרד הביטחון זה בטוח מגיע גם למרב"ד האם זה מתעדכן אצלם כל פעם? בא נגיד יש לי חברה שצריכה לעבור בדיקה ברישוי, האם הם יודעים שהיא היתה מאושפזת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישפוז כפוי

הוספת תגובה

• תשובות

שמוליק
    07/06/2012

שלום.

אינני רופא.

אני מניח שהמשטרה אמורה לטפל במי שנמצא באישפוז בכפייה וברח.

אינני יודע לומר למי בדיוק המידע עובר, אבל בכל אופן, אני בטוח שלא צריך לפחד מזה יותר מדיי.

לגבי הוצאת רשיון. ישנה שאלה: "האם אתה סובל מהפרעות נפשיות?", וגם אם התאשפזת, זכותך לא להסכים עם מה שהרופאים חושבים או מה שהחברה חושבת ולענות לשאלה הזו בשלילה (כפי שאני עשיתי בזמן שרציתי להוציא רשיון נהיגה, וזה היה אחרי אישפוז). השאלה היא האם הרופא שיחתום על הטופס יסכים איתך או לא. אצלי, הרופאה ענתה בשלילה על השאלה הזו. לא לקחו אותי לשום בדיקות מעבר לזה.

אני רוצה לציין שגם אחרי אישפוז וגם אם עונים על השאלה ההיא בחיוב, זה עדיין לא מונע להוציא רשיון - תלוי בנסיבות. אין שום סיבה שלא תוציא רשיון רשיון נהיגה.

אם כבר השאלה הזו עלתה לדיון, אז אני בטוח שניתן אפילו להוציא רשיון לנשיאת נשק אחרי אישפוז, לפחות ברמה העקרונית.

כל טוב.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשמוליק

חסוי
    07/06/2012

יש לי רשיון, עוד חסר שלא היה לי רשיון, לגבי רשיון לנשק זה כבר סיפור אחר זאת כבר בעיה, כי זה קשור למשרד הביטחון, יש דרכים להוציא אבל הן לא שיגרתיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישפוז כפוי - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    12/06/2012

יש צו החזרה - וכן יש עזרה של המשטרה ביחד עם אחים מאשפזים.
    המידע חסוי , זמין לאירוגנים ממשלתים בלבד, זמין בין רופאים מטפלים וכן כאשר המטופל חותם על וויתור סודיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו