בעיה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה...
    משה
    07/06/2012

כבר זמן מה שיש לי בעיה באורך החיים, בחיים לא חשבתי שזה יכול להיות בכיוון של בעיה נפשית, כשהלכתי לרופא הוא תמיד אמר שזה יעבור, וזה אכן עבר אבל תמיד אחרי זמן מה זה חזר לי והיה יכול להימשך בין כמה ימים ליותר מחודש...זה שאני פונה לעזרה אומר לי שאני עדיין במצב טוב ואני לא רוצה שזה ידרדר

אני בן 19 מגיל 17 וחצי כשהייתי בתיכון דברים קטנים היו שוברים, דרישות של חיי היומיום היו מפילים אותי לקרשים ומכניסים אותי לעצב קשה, מאותו זמן הייתה תקופה שלא הייתי הולך לבית ספר ולא סיימתי את לימודיי בהצלחה, הייתי בבית שוכב במיטה ללא מעש קם מדי פעם לאכול ולעשות את צרכיי וחוזר למיטה לשכב לישון ולחשוב מה מהות החיים והאם הם בכלל כל כך שווים? כשהעצב הזה היה עובר לי הייתי מזדעזע על עצמי שאני חושב על מחשבות כאלו...

לגיוס הצבאי שלי לא הלכתי, ואני משתמשט כבר זמן ממושך, המסגרת הזו מפחידה אותי ואני מפחד שהיא תמוטט אותי ותדרדר את הבעיה בה אני נמצא, מסגרת שאם לא אבוא אליה קבוע תביא אותי לכלא, אני מפחד שהיא תביא אותי למקומות שלא עלינו

היום ברגעים אלו אני מרגיש שלו, אני טיפ טיפה יותר מתפקד, אבל אני מודע לזה שברגע שיהיה עלי לחץ הכי קטן שיקשה לי, אני אהיה שוב בקרשים למטה חושב על העולם הבא...

האם מוכרת לך בעיה זו, האם זה משהו נפשי והאם ויש לה דרכי טיפול בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה...

הוספת תגובה

• בעיה... - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    12/06/2012

הבעיה מוכרת, ממליץ על טיפול פסיכיאטרי מסודר, הכולל תרופות + טיפול בשיחות.
    עדיף פסיכיאטר שגם נותן תרופות ועוקב אחר המצב הגופני ובו בזמן מטפל בשיחות כמו פסיכולוג קליני.
    מניסיון בקליניקה שלי , השילוב של תרופות ושיחות, מביא לתוצאה הטובה ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו