מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היסטמין מוגבר?אלברט10/06/2012
שלם אני מאובחן כסובל מהפרעה סכיזואקטיבית (מאניה בשילוב פארנויה), כמובן שבהתחלה לא מצאו אצלי כלום וכתבו הפרעת אישיות גבולית אבל עם הזמן הנזק שכדורים לא מתאימים במינונים לא מתאימים שהביאו לי והמצב שהייתי בו הובילו למחלה, היום אני מתקדם יפה השאלה שלי היא בכל פעם שניסיתי להפסיק כדורים וגם לפני האישפוז הראשון היה לי כל החיים טונוס גבוה, כלומר מצב של מתח מתמיד בשרירים לא קשור נפש לא קשור כלום פשוט מתוח איך שנולדתי ורק הכדורים גורמים לי לריפיון בשרירים לא ממש רפיון אלא כמו כל אדם אבל זה לא ה שהציק לי כל כך מה שהציק לי שכל הזמן לפני אישפוז בעיקבות המתח הייתי עושה גם הרבה ספורט באופן מוגזם בכללי תמיד הייתי ספורטאי הדבר שהציק לי ויש תקופות מעבר שאפילו עם הכדורים זה מציק זה תחושה שכל הגוף מגרד אני מגרד בראש מגרד לי ביד השמאלית אחרי זה במרפק וכך הלאה בלי סוף לא הייתי מצליח לישון בגלל זה ובגלל עוד דברים וזה הוציא אותי מדעתי אני זוכר בבית ספר שבאתי לכיתה אחרי שלא ישנתי כך ואמרתי הילד הראשון שמעצבן אותי פה הולך לטיפול נמרץ וכך היה זה ממש הוציא אותי מדעתי לפעמים הביאו לי אנטי היסטמין, מה ניתן לעשות נגד הדבר הזה? חוץ מהכדורים כי עכשיו אני על מינון קטן וזה מה שמעכב את הפסקת הטיפול, פעם אחרונה התחלתי לשבור קירות בבית וניפצתי חלקים זולים בבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטמין מוגבר? - תגובה
ד''ר אהוד רוזיצקי10/06/2012שלום רב.
לרמת היסטמין בגוף אין קשר להפרעות נפשיות. אנטי-היסטמיינם כמו פרומתאזין- פנרגן משמשים לטיפול בסדציה.
ממליץ להתיעץ עם פסיכיאטר מטפל להתאמת טיפול תרופתי מתאים- כדאי לשקול צירוף של מייצב מצב-רוח יחד עם אנטי-פסיכוטי מדור חדש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)